Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Vatrene ljepotice – žene nogometaša

Ne smijemo izostaviti ''bolje polovice'' naših vatrenih bez kojih, kako navode, ne bi stigli tu gdje jesu. Žene nogometaša tema su posvuda, čak su ih i britanci pohvalili, a nedvojbeno su zaslužile i mjesto na našem portalu

Objavljeno 13.07.2018
Antonela Verković

Cijeli svijet već je svjestan velike uspješnosti, profesionalnosti i talenta naših reprezentativaca. Toliko smo ponosni na njih da bismo mogli pisati do sutra, ali ne smijemo izostaviti ni njihove bolje polovice. Žene nogometaša pohvalili su čak i Englezi!

Ljepotice su nedvojbeno zaslužile mjesto i na našem portalu, smatramo to i mi, ali i naši vatreni koji često naglašavaju da bez njihove podrške ne bi stigli tu gdje jesu. Pogledajte koje su to djevojke osvojile vatrena srca naših reprezentativaca!

ŽENE NOGOMETAŠA

Ivana Vida – supruga Domagoja Vide

Neopisivo smo ponosni vidjeti fotografiju upravo ispred našeg Gradskog vrta. Supruga Domagoja Vide podrška mu je od samog početka, od Osijeka čak do Moskve i svjetskog prvenstva! Ivana je osvojila titulu kraljice Hrvatske prije četiri godine. Nakon toga, povukla se u miran obiteljski život, a sinčić im je okrunio ljubav 2015.godine, dok su predivno vjenčanje u Istri održali 16. lipnja 2017. godine. Ivana trenutno uživa u Moskvi sa sinom i ostalim djevojkama naših Vatrenih.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on

Adriana Đurđević  – djevojka Duje Ćalete – Cara

”Osvojila” je Moskvu baš kao i njezin dragi! Ona je magistrica prava podrijetlom iz Dubrovnika. O njihovoj vezi ne znamo mnogo, ali fotografije na društvenim mrežama dovoljan su prikaz da od ljubavi sve ”pršti”.

Raquel Mauri – supruga Ivana Rakitića

Nedvojbeno najromantičnija ljubavna priča. On se u nju zaljubio nakon što mu je poslužila kavu u jednom hotelu noć prije nego je on potpisao ugovor sa španjolskom Sevillom 2011. godine. Za Ivana je to bio ljubav na prvi pogled, a već tada je rekao bratu da će ‘oženiti ovu konobaricu’. Vjenčali su se 2013. godine te imaju dvije kćeri. Izuzetno zanimljiva činjenica jest ta da je kćeri rođendan bio upravo prije dva dana, a želja uz puhanje rođendanskih svjećica  ”da tata uđe u finale”, ostvarena joj je. 🙂

Franka Batelić – zaručnica Vedrana Ćorluke

Slavna pjevačica nedavno je ponovno obnovila svoju pjevačku karijeru – mi smo nove hitove jedva čekali! Uskoro će ona i Vedran reći i ”sudbonosno da”. Svadba se treba održati uskoro, krajem srpnja. Nakon velikog uspjeha i slavlja svjetskog prvenstva, Vedrana i Franku čeka još jedno ogromno slavlje – bolje vrijeme svadbe nisu mogli izabrati! 🙂 Šuška se da će vjenčanje biti održano u Istri, a pjevat će im Tony Cetinski – što je i sam potvrdio za Dnevnik.hr

Celebrating a big win with my lady @frankaofficial_ ❤️🇭🇷

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Dina Dragija – djevojka Tina Jedvaja

Dina ne samo da je prekasna, nego je izuzetno i pametna! Bavila se modelingom, ali je knjiga presudila i tako je došla čak do rektorove nagrade. Diplomirala je međunarodne odnose i diplomaciju. Tin ponosno podržava i bodri Dinu u obrazovanju, a ona trenutno u Rusiji vatreno navija na svakoj utakmici.

Proud of you💪🏻😘❤️ Next step- Kings College 🇬🇧🇬🇧

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Vanja Modrić – supruga Luke Modrića

Vjerna podrška u svemu, ali i asistentica Modrića koja mu je osigurala ugovor s Real Madridom. Imaju već troje djece i od 2007. godine, od kad su se upoznali neprestano žive ljubavnu bajku ispunjenu sportskim uspjesima.

Josipa Perišić – supruga Ivana Perišića

Ljubav koja traje još od srednje škole, a sad već imaju dvoje prekrasne djece. Ivan je sa svojim Instagram pratiteljima podijelio svoju proslavu rođendana u obiteljskoj atmosferi.

Izabel Kovačić – supruga Matea Kovačića

Neizostavno je spomenuti ovu ljepoticu. Srce Matea Kovačića osvojila je još prije 8 godina kad su se upoznali u crkvi, a ljubav su okrunili brakom prošle godine. Izabel Matea prati u stopu i podržava na svakoj utakmici, a uz to je i sama izuzetno uspješna. Rekli bismo da je prava Instagram zvijezda, prati ju preko 380 000 ljudi i stvara trendove koje svaka djevojka želi preuzeti. Nakon što je završila ekonomiju, baca se u poduzetničke vode – dizajn odjeće za bebe. Zbog svoje bujne i jedinstvene kose Englezi su je nazvali ”Hrvatska Beyonce”, a zahvaljujući kosi snima reklame za frizerski salon i proizvode za njegu kose.

Tagovi: SP18. žene nogometaša, WAG,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE