Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Video

VIDEO: Izraelska ministrica u izbornu kampanju ušla s parfemom koji se zove “Fašizam”

Kontroverzna reklama atraktivne ministrice privukla je golemu pozornost i dosad je pregledana nekoliko stotina tisuća puta

Objavljeno 19.03.2019
Ivona Amidžić

Izraelska krajnje desna stranka Hayamin Hehadash objavila je video za izbornu kampanju u kojoj se zgodna ministrica pravosuđa u elegantnom odijelu šprica parfemom naziva “Fašizam”, izazvavši time pravu eksploziju na društvenim mrežama.

Ministrica Ayelet Shaked se tom kontroverznom reklamom uključila u online izbornu kampanju. Političke reklame na televiziji su u Izraelu dozvoljene samo dva tjedna uoči izbora 9. travnja te su se stranke i kandidati uvelike okrenuli internetu.

Agencije prenose da reklama uvelike podsjeća na satirični skeč glumice Scarlett Johansson iz 2017. u popularnom showu Saturday Night Live kada je odglumila Ivanku Trump koja reklamira parfem “Complicit” (Sudionice).

Reklama ministrice Shaked, druge na listi stranke Nova desnica, privukla je golemu pozornost i dosad je pregledana nekoliko stotina tisuća puta.

Fotogenična ministrica zavodnički šapuće fraze poput “reforma pravosuđa”, “odvajanje vlasti” te “obuzdavanje Vrhovnog suda” kako bi izvrgla ruglu optužbe za fašizam njezinih kritičara.

Na kraju videa posegne za bočicom parfema “Fašizam” kako bi se obilato namirisala.

“Meni miriše kao demokracija”, sarkastično je zaključila Shaked. No, ocjenjuju agencije, nije sigurno da su svi shvatili što je željela poručiti.

(Hina)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: fašizam, izrael, izraelska ministrica, kontroverza, kontroverzna reklama, parfem, predizborna kampanja, reklama,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE