Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

VIDEO: Nastup Nives Celzijus nije bio plesni nego seksualni!?

Nevenu Ciganoviću se nastup očigledno nikako nije svidio ... Pogledajte, pa procijenite, što vi mislite?

Objavljeno 25.03.2019
Lucija Tokić

Nives Celzijus poznata je po svojem seksipilu, vatrenom izgledu i privlačnosti. ‘Seks bomba’ – nerijetko ju nazivaju, a nerijetko i ona sama društvene mreže ‘pali’ vatrenim fotografijama na kojima su atributi ‘na izvolite’, piše Zagreb Danas.

Ništa loše, dapače, obožavatelji su nerijetko oduševljeni… 😉

Oduševljeni su svi i njezinom novom plesnom ulogom u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Zaista je svestrana, a svojedobno se bavila i pjevanjem – prisjetimo se samo hita Ramos i Karanfili.

SINOĆNJA ‘SEKS’ IZVEDBA?

U plesu se do sada, sudeći po komentarima obožavatelja, ali i žirija, izvrsno snašla. Ipak, sinoćnja točka izazvala je pravu buru komentara, pozitivnih, ali i onih negativnih. Oglasio se i Neven Ciganović kojem se točka, očigledno, nije svidjela.

– Nives Celzijus seksala se u prime timeu Nove TV ”Čagice sa zvijezdama” i to da joj ne uđe. I to na MJ-a – napisao je Ciganović.

Nives je pak navela kako je jako pospana i uplašena – tko bi rekao?

Njihovom izvedbom nije bio oduševljen ni žiri. – Show kao show odličan, a ti si odličan materijal za rumbu jer si senzualna i zavodljiva, ali volio bih vidjeti to na tvojim nogama kako bih mogao ocijeniti rumbu. Bili ste u akrobacijama i nisam mogao to ocijeniti – rekao je Nicolas. Dinko je pak dodao kako je tijekom njihova plesa bila izražena seksualnost, lijepa energija i emocije, ali i da je nedostajalo plesa.

Na vama je, dragi čitatelji, da procijenite što vi mislite o izvedbi …

FOTO: Youtube screenshot

Tagovi: neven ciganović, nives celzijus, ples, ples sa zvijezdama, rumba,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE