Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

VIDEO Novo pojačanje Mosta, Marjana Botić – Hrvatska može biti čestita i uređena država

Most je pokazao hrabrost i nije bježao od odgovornosti sudjelovanja u Vlasti. Kad su vidjeli koliko je korumpirana, jedini su u Hrvatskoj od osamostaljenja koji se nisu raznim isprikama držali vlasti, već su postali ogromna brana rasprodaje Hrvatskih resursa te glas razuma i čestitosti u hrvatskom političkom okruženju.

Objavljeno 04.06.2020
Dorotea Hajduković

Marjana Botić je nezavisna vijećnica u skupštini Zadarske županije, izabrana s liste Akcije mladih i Mosta.

“Nalazim se pokraj zgrade stare poliklinike koju je Zadarska županija prodala osobi koja se naziva kraljem vjetra. Ako se svi ne probudimo, zgrada po zgrada, vala po vala, zadnja tvornica, posljednji izvor vode – ostajemo bez svega. Ako vam je toga dosta, to se može i mora promijeniti. Most je pokazao hrabrost i nije bježao od odgovornosti sudjelovanja u Vlasti. Kad su vidjeli koliko je korumpirana, jedini su u Hrvatskoj od osamostaljenja koji se nisu raznim isprikama držali vlasti, već su postali ogromna brana rasprodaje Hrvatskih resursa te glas razuma i čestitosti u hrvatskom političkom okruženju. U devetoj izbornoj jedinici listu nosi narodni čovjek Miro Bulj. Ako ne izađemo na izbore, njegov snažan i jak glas može nam biti ukraden. Mi smo ti koji trebamo potaknuti promjene. Hrvatska može biti čestita i uredna država samo ako se u njoj cijene takve vrijednosti. To sad nije slučaj, ali to možemo izmijeniti 5. srpnja na izborima. Moram vjerovati u to da se Hrvatska budi 5. srpnja premda bi mnogi željeli da ostane spavati.” – rekla je danas Marjana Botić.

Video predstavljanja Marjane Botić

NOVO POJAČANJE MOSTA

Novo pojačanje Mosta, Marjana Botić – Hrvatska može biti čestita i uređena država✌️🇭🇷Marjana Botić je nezavisna vijećnica u skupštini Zadarske županije, izabrana s liste Akcije mladih i Mosta."Ako se svi ne probudimo, zgrada po zgrada, vala po vala, zadnja tvornica, posljednji izvor vode – ostajemo bez svega. Ako vam je toga dosta, to se može i mora promijeniti. Most je pokazao hrabrost i nije bježao od odgovornosti sudjelovanja u Vlasti. Kad su vidjeli koliko je korumpirana, jedini su u Hrvatskoj od osamostaljenja koji se nisu raznim isprikama držali vlasti, već su postali ogromna brana rasprodaje Hrvatskih resursa te glas razuma i čestitosti u hrvatskom političkom okruženju", rekla je danas Marjana Botić.

Objavljuje MOST nezavisnih lista u Četvrtak, 4. lipnja 2020.

Tagovi: izbori, Marjana Botić, most, parlamentarni izbori, zadar,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE