Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

(VIDEO) Uskršnji zeko namlatio čovjeka nasred ulice

Što se to zapravo dogodilo??

Objavljeno 23.04.2019
Lucija Tokić

Snimljen je trenutak u kojem je čovjek u odijelu uskršnjeg zeca priskočio upomoć napadnutoj ženi.

Antonie McDonald koji je bio u noćnom izlasku i iz zafrkancije maskiran u uskršnjeg zeca rekao je kako nije imao drugog izbora nego umiješati se nakon što je vidio kako je nepoznati muškarac udario ženu u Orlandu na Floridi u nedjelju navečer.

Svjedokinja tučnjave Lindsey Edwards rekla je kako je vidjela da je muškarac pljunuo na ženu samo nekoliko minuta prije nego se dogodio napad.

Drugi svjedok, Josh Manes, noćni voditelj lokalnog bara, svjedočio je prepirci i rekao je za NBC News: “Ostao sam bez riječi. Pretpostavljam da je to način na koji nedjelje prolaze ovdje u Orlandu. Ne mogu biti previše iznenađen.” Dodao je kako su policajci, kad su stigli, prekinuli cijelu tučnjavu, rukovali se s čovjekom u zečjem odijelu i pustili ga da ide svojim putem.

McDonald je kasnije izjavio da mu je jedan od policajaca rekao: “Ako ikad ponoviš takvo što uhitit ću i tebe i to tvoje prokleto zečje odijelo.”

Neki su u komentarima pisali kako se pojavljuju razne snimke gdje su mediji izrezali prvi dio u kojem se čini kako je žena bila ta koja je napala muškarca, udarila ga i vukla po podu nakon čega se muškarac počeo braniti i uzvratio.

 

foto: YouTube (screenshot)

 

Tagovi: kostim, tučnjava, zec,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE