Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Vlada RH donirala medicinsku zaštitnu opremu Crnoj Gori

Organizaciju dopreme i primopredaje organizirali su Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Podgorici u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Hrvatske

Objavljeno 13.05.2020
Ivona Amidžić

Nakon što je u ponedjeljak u Sarajevu Bosni i Hercegovini uručena medicinska zaštitna oprema koju je donirala Vlada RH, isto je napravljeno i jučer, 12. svibnja u Podgorici, gdje je veleposlanik RH, Veselko Grubišić, svečano uručio donaciju medicinske zaštitne opreme ministru unutarnjih poslova Crne Gore, Mevludinu Nuhodžiću.

Obje su donacije napravljene prema odluci Vlade Republike Hrvatske o pružanju humanitarne pomoći u borbi protiv Covida-19.

Prilikom primopredaje je veleposlanik Grubišić istaknuo kako je suradnja između Republike Hrvatske i Crne Gore tijekom cijelog trajanja pandemije bila besprijekorna. Također, naglasio je kako će Republika Hrvatska i dalje nastaviti podupirati članstvo Crne Gore u Europskoj uniji.

Ministar Nuhodžić zahvalio se na doniranoj medicinskoj zaštitnoj opremi te kazao kako u ovim teškim vremenima, solidarnost, zajedništvo i prijateljstvo nemaju cijenu.

Organizaciju dopreme i primopredaje organizirali su Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Podgorici u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: bih, crna gpora, donacija, medicinska oprema, podgorica, Sarajevo, veselko grubišić, vlada rh,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE