Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Wings For Life svjetska utrka u Osijeku

Virtualni Catcher Car kreće 30 minuta nakon starta pri brzini od 14 km/h i stalno povećava brzinu sve dok posljednji sportaši nisu uhvaćeni

Objavljeno 06.05.2022
Dorotea Hajduković

Drugu godinu za redom, Udruga Srce Slavonije i Baranje i Biciklistički klub Weekend Warriors, organiziraju u Osijeku Wings For Life – najveću svjetsku humanitarnu utrku. Pripreme su već sada započele, a najveći izazov sa kojim se organizacija susreće je privlačenje trkača, budući da će ove godine ponovno biti organizirana i utrka u Zadru.

Nadamo se da ćemo ovom objavom o osječkom Wings For Life dosegnuti veći broj trkača i time pokazati da je i naš grad itekako humanitarno aktivan. Utrka će se održati 8.5.2021. u 13:00 u Osijeku, na lijevog obali Drave uz pješački most.

Wings for Life World Run je uistinu jedinstvena i globalna utrka za trkače i sudionike u invalidskim kolicima. Umjesto ciljne crte, natjecatelji se utrkuju rame uz rame kako bi zadržali prednost ispred Virtual Catcher vozila.

Sada već devetu godinu, 8. svibnja 2022. sudionici Wings for Life World Run-a u Hrvatskoj mogu zajedno trčati i u Osijeku. Upoznajte se sa svojim prijateljima, preuzmite aplikaciju Wings for Life World Run i pridružite se svim ostalim ljudima koji trče dok vas Virtualno Catcher vozilo naravno ne uhvati.

Virtualni Catcher Car kreće 30 minuta nakon starta pri brzini od 14 km/h i stalno povećava brzinu sve dok posljednji sportaši nisu uhvaćeni. 100% svih donacija i ulaznica ide izravno u projekte istraživanja leđne moždine.

Tagovi: humanitarna utrka, Osijek, wings for life,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE