Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Zagreb: Na javnim mjestima finale pratilo 35.000 navijača; oštećeno nekoliko automobila

Finalnu nogometnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske navijači su pratili na brojnim javnim mjestima i kafićima

Objavljeno 16.07.2018
Alan Srčnik

Finalnu utakmicu između Hrvatske i Francuske u Zagrebu je na više javnih mjesta pratilo 35.000 ljudi, procijenila je zagrebačka policija, koja je pritom zabilježila nekoliko oštećenja automobila te u Zaprešiću privela nekoliko osoba zbog upotrebe pirotehnike i narušavanje javnog reda i mira.

Finalnu nogometnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske navijači su pratili na brojnim javnim mjestima i kafićima.

Na zagrebačkom području praćenje nogometne utakmice bilo je organizirano na Trgu bana Jelačića, Strossmayerovom trgu, u Travnom i u Zaprešiću na Trgu Ivana Pavla II., na kojima je po policijskoj procijeni ukupno bilo prisutno oko 35.000 posjetitelja.

Tijekom osiguranja u Zagrebu, za vrijeme i nakon odigrane utakmice policija je zabilježila četiri oštećenja osobnih automobila i rolete na kući radi uporabe pirotehnike, dok je u Zaprešiću u policijsku postaju dovedeno pet osoba zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava i narušavanja javnog reda i mira.

(Hina)

Tagovi: 35.000, navijači na otvorenom,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

Vezane vijesti

Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE