Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Zagrebački HSS: Bandić novcem poreznih obveznika vodi svoju privatnu kampanju

 Zadnji primjer, navode iz HSS, dolazi iz susjednog Samobora u kojem Bandić "velikodušno" nudi besplatan prijevoz i besplatno kupanje za djecu iz Samobora na svim zagrebačkim bazenima.

Objavljeno 10.07.2018
Antonela Verković

Zagrebački HSS optužio je u utorak gradonačelnika Milana Bandića da novcem zagrebačkih poreznih obveznika vodi svoju privatnu kampanju diljem Hrvatske, primjerom čega smatra i njegovo nuđenje besplatnog prijevoza i kupanja za djecu iz Samobora na svim zagrebačkim bazenima, te poziva nadležne institucije da obrate pažnju na ovo “trošenje javnog novca u privatne svrhe”.

“HSS Grada Zagreba najoštrije osuđuje stalne pokušaje gospodina Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba, da novcem zagrebačkih poreznih obveznika vodi svoju privatnu kampanju diljem Hrvatske, a i šire”, ističu iz zagrebačkog HSS-a u priopćenju.

Zadnji primjer, navode, dolazi iz susjednog Samobora u kojem Bandić “velikodušno” nudi besplatan prijevoz i besplatno kupanje za djecu iz Samobora na svim zagrebačkim bazenima.

Tvrde da cijelu “akciju” vodi šef tamošnje podružnice Bandićeve stranke, “inače kum (još jedan) našeg gradonačelnika i ujedno ravnatelj Zoološkog vrta u Zagrebu”.

“Pokušaj jeftine političke promocije, i to u Samoboru, jednom od najrazvijenijih gradova u Hrvatskoj u kojem uopće nema prireza, događa se u isto vrijeme kada građani Zagreba plaćaju najviši prirez u državi od čak 18 posto”, ističu iz HSS-a.

Pozivaju nadležne institucije da skrenu pažnju na ovaj, “još jedan u nizu pokušaja netransparentnog trošenja javnog novca u privatne svrhe, odnosno u svrhe promocije jedne političke stranke”.

(Hina)

Tagovi: HSS, milan bandić,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE