Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Justice

Zagrebački Županijski sud u 16,30 sati odlučuje o Todorićevu pritvoru

U izjavi medijima u Remetincu Jadranka Sloković kazala je da obrana smatra kako nema uvjeta za produžavanje istražnog zatvora.

Objavljeno 08.11.2018
Marko Leskovar

Na zagrebačkom Županijskom sudu poslijepodne bi trebalo biti održano ročište na kojem će se odlučivati o istražnom zatvoru za Ivicu Todorića, bivšeg vlasnika Agrokora koji je u srijedu navečer pritvoren nakon izručenja iz Londona.

Todorićeva odvjetnica Jadranka Sloković prijepodne ga je najprije posjetila u Remetincu, a potom je otišla i na Županijski sud kako bi doznala kada će se odlučivati o istražnom zatvoru. Novinarima ispred suda potvrdila je na izlasku da je ročište zakazano za 16,30 sati.

U izjavi medijima u Remetincu kazala je da obrana smatra kako nema uvjeta za produžavanje istražnog zatvora.

“Nema uvjeta za produženje istražnog zatvora. Ovaj jedan svjedok je nedostupan, ostali su svi ispitali. Hans Christian Jakobsen koji je van Europe, ako je nedostupan, neshvatljivo je da netko kaže da mi možemo doći do njega”, kazala je Sloković. Dodala je i da Todorić nije bio u bijegu već da se zatekao u Engleskoj, ali i da u slučaju Agrokor nije bilo izvlačenja novca za privatni račun te da je sve ostalo u Agrokoru.

U razgovoru s novinarima kazala je da će ukoliko sud ostane pri tvrdnji da Todorić treba biti u istražnom zatvoru ponuditi jamčevinu.

Tagovi: jadranka sloković, suđenje, todorić,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE