Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

ZAPOŠLJAVAJU: Agencija Kofein, Pepco, Falkensteiner, Whirlpool… Provjerite uvjete natječaja i aplicirajte na vrijeme

Vrijeme nikoga ne čeka, ne čekajte ni vi! Zgrabite svoj idealan posao odmah!

Objavljeno 05.09.2019
Ivona Amidžić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Agencija Kofein traži videografa (m/ž), točnije profesionalca u svim oblicima video, ali i foto sadržaja. Osobu koja poznaje snimateljske i fotografske tehnike, montažu i video animaciju. Osobu s umjetničkim okom, komercijalnom glavom i brzim prstom. Hrabrim kandidatima nude „full time“ zaposlenje, raznolike projekte te dinamičnu i nasmijanu okolinu. Također, potrebni su i DTP operateri (m/ž) koji vladaju Adobe paketima i u savršenom su balansu između principa grafičke pripreme i organiziranosti. No, ako i dalje ne znate što kratica DTP znači, možda ovo nije posao za vas. Prijave za oba natječaja prikupljaju se do 13.09., pa postanite dio ovog dinamičnog tima i prigrlite nove izazove.

Pepco, europski diskontni lanac, traži novog člana tima na poziciji: asistent uredskih poslova (m/ž) u Zagrebu. Dužnosti odabrane osobe uključuju upravljanje voznim parkom, dolaznom i odlaznom dokumentacijom, kao i uredskim poslovima te brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate izvrsno razvijene radne navike, proaktivni ste i motivirani za kontinuirano učenje, a skloni ste timskom radu, odlično se služite engleskim jezikom i MS Office-om, vi ste osoba za ovo radno mjesto – prijavite se. Imate vremena do 17.09. 

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – renomiranu internacionalnu tvrtku u centralnom dijelu Zagreba, traži voditelja ključnih kupaca (m/ž). Traže se profesionalni kandidat/kandidatkinja iz B2B sektora koji/koja se želi dokazati i napredovati kao Key Account Manager te kao konzultant u prodaji. Pošaljite svoj životopis na hrvatskom i engleskom jeziku, najkasnije do 30.09.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, poziva sve zainteresirane da im se pridruže u timu kao: agent u rezervacijskom centru (m/ž). Od vas se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, internet, Outlook), aktivno poznavanje dva strana jezika, komunikativnost, fleksibilnost, kooperativnost, sposobnost usvajanja novih znanja i kontinuirano učenje. Ako ste spremni na sve izazove koje nosi ova pozicija – prijavite se.

Welmax premium d.o.o. ima dvije raspisne pozicije u Zagrebu. U svoj tim pridružuju prodajnog predstavnika (m/ž) i Managera za promociju i organizaciju evenata (m/ž). Traže se odgovorne osobe, koje su samoinicijativne i pozitivne, s izraženim komunikacijskim, socijalnim i organizacijskim vještinama. Prijave se zaprimaju do 17.09.

Zagrebačke pekarne Klara u svoj zagrebački tim pridružuju voditelja odjela pogonskog održavanja (m/ž). Odabrana osoba treba voditi i izvoditi intervencije vezane uz održavanje opreme i instalacija u tvornici. Od znanja i kvalifikacija trebate VKV, SSS, VŠS – tehničkog smjera, dvogodišnje radno iskustvo, fleksibilnost i osjećaj za timski rad. Nudi vam se radni odnos na određeno vrijeme, pa aplicirajte do 17.09.

Deceuninck, globalno aktivan u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjskih podova i ograda, krovnih linija i obloga te interijera, traži kolege na 6 pozicija. Između ostalih traže se voditelj ljudskih resursa (m/ž), tehnički prodajni predstavnik (m/ž) i prodajni savjetnik (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu i ako ste zainteresirani za određeno radno mjesto, prijavite se putem linka za brzu prijavu do 10.09. i do 22.09.

Commel – Zagreb d.o.o. je proizvodno-trgovačka tvrtka koja posluje na teritoriju Republike Hrvatske, ali i na teritoriju 23 države u svijetu. Trenutno nudi mogućnost zaposlenja na 4 pozicije. Voditelj proizvodnje (m/ž), voditelj skladišnog poslovanja (m/ž), tek su mali dio bogate ponude ovog poslodavca. Povjerite sve pozicije i javite se na onu koja vas poslovno najbolje opisuje.

Whirlpool korporacija njeguje vrijednosti poput poštovanja, integriteta, raznolikosti, uključenosti, timskog i pobjedničkog duha. Ako želite biti dio vodeće svjetske tvrtke za kućanske aparate, ovo je vaša šansa. Ovaj poslodavac zapošljava na poziciji: Finance Manager SEE (m/ž) u Zagrebu. Osnovne dužnosti koje vas očekuju obuhvaćaju sudjelovanje u definiranju strateškog smjera, kao i vođenje izrade godišnjih financijskih planova, komuniciranje financijske analize te brojne druge zadaće sukladne navedenoj poziciji. Ako ste ekspert u financijama ili menadžmentu i krasi vas petogodišnje iskustvo, ovu priliku nemojte propustiti – javite se!

Le Meridien zapošljava Training Managera (m/ž) u Splitu. Ako imate više od dvije godine iskustva u obuci i razvoju, krasi vas iskustvo u osmišljavanju i izvođenju uspješnih programa obuke, imate izvrsne vještine teambuildinga, organizacije i vođenja, kliknite za više detalja na link i prijavite se na ovaj natječaj. Ne sumnjamo da je ovo idealna pozicija za vas!

Sretno u pronalaženju posla!

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE