Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Objavljeno 16.07.2021
Ivona Amidžić

Iskoristite potencijal i pronađite posao po  mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

posao.hr traži pojačanje na poziciji savjetnik za selekciju i zapošljavanje (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 21.7. Posao podrazumijeva svakodnevnu komunikaciju s klijentima, unaprjeđenje i produbljivanje suradnje s klijentima te stvaranje i održavanje uzajamnog uvažavanja i povjerenja, suradnju s međunarodnim udruživanjima portala za zapošljavanje i klijentima iz drugih zemalja itd. Očekuje se minimalno godina dana radnog iskustva u prodaji, napredno znanje engleskog ili njemačkog jezika, vozačka dozvola B kategorije, napredno znanje korištenja računala te interes za tematiku zapošljavanja. Prijavite se.

Medika d.d. zapošljava stručnog suradnika u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 20.7. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema poželjno ekonomskog smjera, godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje MS Office alata, orijentiranost na detalje i pedantnost te motiviranost za daljnjim razvojem u području računovodstva. Aplicirajte.

Kadus d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Marketing Manager (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 13.8. Potreban je završen diplomski sveučilišni studij iz ekonomije smjera marketinga ili managementa, minimalno pet godina radnog iskustva u marketingu, razvijene vještine i znanja u digitalnom marketingu, menadžerske i komunikacijske vještine, problem solving vještine, time management vještine i izvrsno znanje engleskog jeziku u govoru i pismu. Poslodavac nudi stalni radni odnos na puno radno vrijeme, službeni laptop i mobitel te mogućnosti dodatnog obrazovanja i razvoja. Prijavite se.

Pliva d.o.o. traži pojačanje u Zagrebu na pozicijama: stručnjak za regulatorne poslove (m/ž), menadžer za nabavna rješenja (m/ž), voditelj Grupe (m/ž) – Centar financijskih aktivnosti (m/ž). Potrebno je relevantno iskustvo rada, iskustvo u vođenju tima, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine te otvorenost prema promjenama i sposobnost prihvaćanja novih ideja. Prijavite se.

Strabag BRVZ d.o.o. zapošljava na pozicijama Senior Software Developer (m/ž), Security Analyst (m/ž), Mitarbeiter interntionale Client-Software-Bereitstellung (m/ž), Miterarbeiterin IT-Servicedesk (m/ž), Senior Backend / ERP – Developer (m/ž) i Junior Backend / ERP – Developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 20.7. Uvjeti su relevantno iskustvo rada, komunikativnost i spremnost na timski rad, veoma dobro poznavanje njemačkog i engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Manpower zapošljava za potrebe klijenta na poziciji asistent u marketingu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 22.7. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema, poznavanje rada u programima Adobe Photoshop ili Canva, iskustvo u analitici, upravljanju i nadzoru digitalnih platformi/društvenih mreža, aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, visoka računalna pismenost i poznavanje šireg područja marketinga. Poslodavac nudi stalno stručno usavršavanje kroz inozemne edukacije, rad na zanimljivim internacionalnim projektima, razvoja stručnog znanja i individualnih kompetencija, mogućnost napredovanja i ugovor na neodređeno. Aplicirajte.

Gi Group traži novo pojačanje u Zagrebu na pozicijama Key Account Manager (m/ž), Frontend Developer (m/ž), Operations Manager (m/ž), Workforce Manager (m/ž), Workforce Planner (m/ž), Solution Coach (m/ž), Team Leader (m/ž), Training & Quality Manager (m/ž), Trainer (m/ž). Poslodavac omogućuje dobrodošlu okolinu, tim u kojem se može razviti i napredovati, multinacionalnu radnu okolinu. Prijavite se.

FINA zapošljava tehnologa-eksperta (m/ž), pripravnika za financije, plan i analizu (m/ž) i suradnika za korisničku podršku (m/ž) diljem Hrvatske. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme s probnim radom, izazovan i dinamičan posao u prijateljskom okruženju, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Resident Manager (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 30.7. Uvjeti su prethodno radno iskustvo kao voditelj hotela, visoka razina sposobnosti razumijevanja i rada s brojkama, izvrsne komunikacijske vještine, otvorenost i transparentnost, izvrsne vještine vođenja ljudi, snažan fokus na ostvarenje cilja, fleksibilnost i upornost. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE