Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Dobili ste otkaz ili tražite novi posao? Hitno se traže radnici

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Objavljeno 19.06.2020
Ivona Amidžić

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Visage Technologies jedna je od najbrže rastućih visokotehnoloških tvrtki u Švedskoj. Bavi se industrijskim rješenjima za računalno prepoznavanje lica i ima oko 60 zaposlenika u Hrvatskoj. Iz tvrtke traže voditelja poslovnog razvoja (m/ž), voditelja prodaje (m/ž) te inženjera za istraživanje i razvoj – Computer Vision (m/ž) u Zagrebu. Svojim zaposlenicima nude konkurentnu plaću, proviziju, fleksibilno radno vrijeme, putovanja, tečajeve i još mnogo toga. Zvuči zanimljivo? Prijavite se!

Poduzeće Ziegler proizvođač je vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina. U Hrvatskoj djeluju od 2000. godine i zapošljavaju preko 250 djelatnika. Zbog povećanja obujma posla i potreba razvoja svojeg tima traže projektanta – inženjera elektrotehnike (m/ž) i to za rad u Kutini i Zagrebu. Traži se VSS ili VŠS, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu. Poželjno je minimalno 2 godine radnog iskustva. Kandidat mora znati programirati u C-u. Očekuje se snalažljivost pri kompleksnim i stresnim situacijama te kolegijalnost i spremnost na timski rad. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za vođenje projekata, projektiranje vatrogasnih vozila, izradu konstrukcijskih rješenja, nacrta i ostale potrebne dokumentacije te za obavljanje drugih srodnih poslova. Želite raditi u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima? Kliknite na link za prijavu.

Dupin d.o.o. zapošljava na poziciji komercijalist na terenu (m/ž). Mjesto rada je Sisak. Izabranom kandidatu nude izazovno i dinamično radno okruženje, te redovita mjesečna primanja uz mogućnost napredovanja. Idealan kandidat je pošten, vrijedan te spreman na kontinuirano učenje i iznadprosječno zalaganje. Traži se minimalno 2 godine radnog iskustva. Novozaposlena osoba bit će zadužena za unapređenje prodaje. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

PRO-Monting d.o.o., tvrtka koja se ističe svojim uspješnim poslovanjem i kontinuiranim rastom poziva vas da im se pridružite na sljedećoj poziciji: regruter – administrator (m/ž) u Zagrebu. Imate želju sudjelovati u ljudskim resursima u području građevinske industrije? Znatiželjni ste i proaktivni? Ovo je idealna pozicija za vas. Imat ćete vlastiti ured, službeno prijenosno računalo i mobitel, osigurano parkirno mjesto u garaži poslovne zgrade, stimulativna primanja, priliku za profesionalnim razvoj i napredak. Ako ste zainteresirani, prijavite se!

Medika je najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, čija je temeljna djelatnost prodaja i skladištenje te distribucija humanih i veterinarskih lijekova, medicinskih proizvoda, opreme i stomatoloških pomagala, dijetetskih, kozmetičkih, higijenskih i drugih proizvoda namijenjenih zdravstvenom tržištu. Medika postavlja nove standarde u kvaliteti usluge, čime je zadržala titulu tržišnog lidera preko pet desetljeća. Iz poduzeća šire svoj tim i traže stručnog suradnika na poslovima javne nabave (m/ž) u Zagrebu. Radit ćete na poslovima u području javne nabave prema Zakonu o javnoj nabavi NN120/16, prikupljanju i pripremi cjelokupne dokumentacije za izradu ponuda, praćenju zakonskih regulativa i propisa te ćete odrađivati druge srodne poslove. Traži se SSS zdravstvenog ili općeg smjera. Prednost imaju kandidati koji imaju radno iskustvo na poslovima javne nabave. Poželjno je napredno znanje rada u programu MS Office. Očekuje se da ste odgovorni, precizni i točni pri rješavanju radnih zadataka. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 23.06. možete pronaći na linku.

Imate priliku postati dijelom uspješnog SofaScore tima koji putem svoje aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku za 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Iz poduzeća traže Senior iOS Developera (m/ž) u Zagrebu koji će sudjelovati u održavanju i razvoju aplikacije, raspisivati nove zahtjeve u Swiftu, implementirati nove funkcionalnosti, pregledavati postojeće funkcionalnosti aplikacije pisane u Swiftu te u programskom jeziku Objective-C. Od kandidata se očekuje da ima minimalno 3 godine iskustva. Ako vas zaposle radit ćete u zdravom i otvorenom okruženju koje se kontinuirano razvija, unapređuje i istražuje nove tehnologije. Zvuči kao posao iz snova? Za prijavu kliknite na link.

Rineo dizajn d.o.o. traži djelatnika u računovodstvu (m/ž) u Zagrebu. Nude redovna i sigurna primanja, godišnju nagradu ovisnu o duljini rada i zalaganju. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Poželjna je jedna godina iskustva rada u računovodstvu. Kandidat mora imati napredno znanje korištenja MS Office-a. Iz poduzeća očekuju da će se na natječaj javiti vrijedne i odgovorne osobe, koje su sistematične i pedantne. Rok prijave je 29.06. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Super igra, vlasnik brenda Arena Casino, zbog kontinuiranog rasta i razvoja poslovanja, te povećanja obujma posla traži zaposlenika za radno mjesto voditelj računovodstva i financija (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Osoba na ovoj poziciji rukovodi, organizira i kontrolira rad računovodstva, kontinuirano unaprjeđuje rad sektora, prati zakonske regulative i izmjene u tom polju, educira i upoznaje ostale članove tima sa zakonskim promjenama, te pronalazi rješenja za primjenu istih. Sve detalje ovog natječaja možete pronaći na sljedećem linku.

Poznati trgovački lanac Lonia d.d. traži 2 asistenta nabave (m/ž) u Kutini. Poslodavac nudi dinamičan posao u profesionalnom i pozitivnom okruženju, suradnju s najvećim dobavljačima u zemlji, obuku prije početka rada, mogućnost stalnog zaposlenja, napredovanja i usavršavanja te stimulativna primanja. Iskustvo u nabavi ili prodaji je poželjno. Trebate imati dobre organizacijske i analitičke sposobnosti te biti samostalni i fleksibilni u radu. Očekuje se napredno znanje rada u MS Office paketu. Prijave se zaprimaju putem linka.

VSB Obnovljiva Energija Hrvatska d.o.o. traži osobu za pomoć pri razvoju projekata (m/ž). Natječaj je otvoren do 01.07. Neki od vaših zadataka bit će: administracija projektne dokumentacije i nadgledanje nacionalnog regulatornog okvira. Kandidat mora imati sveučilišnu diplomu, položen vozački ispit, dobro znanje engleskog jezika te napredno znanje rada na računalu. Kliknite ovdje za više informacija i prijavite se već danas!

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: pixabay

Tagovi: biro, ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE