Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Donosimo vam odlične vijesti! Ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Objavljeno 21.01.2022
Ivona Amidžić

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Posao.hr (za klijenta) traži PR menadžera (m/ž). Rok za prijavu je 25.01.2022. Arapsko veleposlanstvo sa sjedištem u Zagrebu zapošljava PR-a sa iskustvom i obveznim znanjem hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem brze prijave.

Oglasnik d.o.o. zapošljava Senior Java Script Developera (m/ž) i Junior Java Script Developera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Traži se kandidat s minimalno 3 godine radnog iskustva kako bi imao dovoljno stučnosti i znanja za projektiranje, izradu prototipa i razvoj novih aplikacija te razvoj i održavanje postojećih. Prijavite se putem linka.

Just Go Eco d.o.o. traži komercijalista / prodajnog predstavnika u Rijeci. Kandidat mora imati radno iskustvo u prodaji i dostavi, vozačku dozvolu B kategorije te komunikativnost i izražene komunikacijske vještine. Prijave se zaprimaju do 23.01.2022. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava stručnjaka za upravljanje problemima u operacijama IT podrške (m/ž) u Zagrebu. Kandidat mora imati završenu minimalno višu stručnu spremu tehničkog usmjerenja, dok prednost ostvaruju kandidati s ITIL certifikatom. Prijavite se do 30.01.2022. putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. traži blagajnika / prodavača (m/ž) u Trogiru. Prijave na natječaj zaprimaju se do 23.01.2022. Kandidatu koji ispuni njihova očekivanja poslodavac nudi redovna primanja s dodatkom za prijevoz, bonuse i popuste za zaposlenike kao nagradu za marljiv rad. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Harley-Davidson Zagreb traži mehaničara / servisnog tehničara (m/ž). Prijaviti se možete do 28.01.2022. Traže motiviranu osobu zainteresiranu za rad u moderno opremljenom servisu. Prijavite se jednostavno putem brze prijave.

KTC-Jadran d.d. zapošljava glavnog kuhara (m/ž), kuhara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Traže se djelatnici za sezonski rad u Makarskoj i Baškoj vodi. Zaposlenicima će poslodavac osigurati smještaj i hranu. Prijavite se do 31.01.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. zapošljava IT Helpdesk Support Specialista (m/f) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 11.02.2022. Tvrtka nudi stalno zaposlenje, posao u dinamičnom i profesionalnom radnom okriženju te mogućnost napretka. Prijaviti se možete putem brze prijave na linku.

TŽV Gredelj d.o.o. postao je dio Tatravagonke a.s. te želi nastaviti s razvojem i započeti uspješan rad. Zapošljava na sljedeće pozicije: CNC operater (ž/m), NC operater na Borwerku (ž/m) i strojobravar (ž/m). Prijave se zaprimaju do 24.01.2022. putem brze prijave.

Medora hoteli i ljetovališta d.d. zapošljava konobara u Podgori. Prijaviti se možete do 29.01.2022. Poslodavac nudi redovnu plaću s dodacima, osiguran smještaj, 2 topla obroka i uniformu za rad. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE