Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Objavljeno 09.07.2021
Ivona Amidžić

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Grawe Hrvatska d.d. zapošljava suradnika u tajništvu Uprave (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 13.7. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema društvenog ili humanističkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, izuzetne organizacijske i komunikacijske vještine, pouzdanost, diskrecija u radu, odgovornost i samostalnost u rješavanju problema. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno te priliku za razvoj i usavršavanje. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Resident Manager (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 30.7. Uvjeti su prethodno radno iskustvo kao voditelj hotela, visoka razina sposobnosti razumijevanja i rada s brojkama, izvrsne komunikacijske vještine, otvorenost i transparentnost, izvrsne vještine vođenja ljudi, snažan fokus na ostvarenje cilja, fleksibilnost i upornost. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. traži voditelja ljudskih potencijala (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 15.7. Očekuju se visoka stručna sprema psihologije, humanističkog ili društvenog smjera, trogodišnje radno iskustvo u području ljudskih resursa, izražene organizacijske sposobnosti, sistematičnost u radu i vještine vođenja, iskustvo u upravljanju radom suradnika i njihovom motiviranju i slično. Poslodavac nudi dinamično i ugodno radno okruženje, fleksibilno radno vrijeme, stimulativna primanja i stalno praćenje rezultata te kontinuirano ulaganje u razvoj zaposlenika. Aplicirajte ovdje.

Gi Group traži novo pojačanje u Zagrebu na pozicijama Key Account Manager (m/ž), Frontend Developer (m/ž), Operations Manager (m/ž), Workforce Manager (m/ž), Workforce Planner (m/ž), Solution Coach (m/ž), Team Leader (m/ž), Training & Quality Manager (m/ž), Trainer (m/ž). Poslodavac omogućuje dobrodošlu okolinu, tim u kojem se može razviti i napredovati, multinacionalnu radnu okolinu. Prijavite se.

Easy Consult d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 4.8. Posao obuhvaća svakodnevno knjiženje dokumenata, evidenciju i arhiviranje poslovne dokumentacije, putne naloge, blagajničko poslovanje, obračun PDV-a i izradu poreznih prijava, prijave i odjave radnika. Uvjeti za rad su EU državljanstvo, minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo od 10 godina, komunikativnost, sklonost timskom radu i slično. Prijavite se na linku.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobnost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Value4technology traži pojačanje na poziciji CAD Design Engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.7. Poslodavac nudi rad u stabilnoj češkoj kompaniji sa zagrebačkim uredom, fiksna primanja i varijabilni dio, bonuse, fleksibilne radne sate. Uvjeti su iskustvo sa CAD tehnologijama, a prednosti donose poznavanje Catia V5 ili SolidWorksa te poznavanje programa za dizajn. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Junior Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, godina dana radnog iskustva, odlično poznavanje rada u MS Officeu, odlične komunikacijske i društvene sposobnosti te poželjno poznavanje engleskog jezika. Posao obuhvaća obavljanje prodajnih prezentacija za medije, pružanje konzultacija, sudjelovanje u prodajnim procesima, brigu o postojećim klijentima i akviziciju novih, istraživanje i obrađivanje tržišta, planiranje prodajne strategije i sudjelovanje u marketinškim aktivnostima. Aplicirajte.

Pliva zapošljava višeg specijalista za financijske procese (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 14.7. Potrebna je visoka stručna sprema, radno iskustvo u računovodstvu, vrlo dobro znanje engleskog jezika, iskustvo rada u SAP-u, točnost, ažurnost, sistematičnost i odgovornost te dobre komunikacijske vještine. Prijavite se.

Infincube d.o.o. zapošljava Senior Software Developera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 14.7. Uvjeti su viša ili visoka struča sprema iz računalnih znanosti te tri godine radnog iskustva, snažne komunikacijske, interpersonalne i upravljačke vještine, sposobnost rješavanje problema i odlično znanje relevantnih tehnologija. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE