Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Objavljeno 30.07.2020
Ivona Amidžić

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Šafram d.o.o. zapošljava samostalnog računovođu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 4.8. Potrebni su minimalno petogodišnje iskustvo rada u struci, osnovno znanje engleskog jezika, odlično znanje MS Office-a, a prednost donosi iskustvo rada u programu Point 2000. Prijavite se.

Scott Bader d.o.o. traži koordinatora knjigovodstva dobavljača (m/ž) u Zagrebu. Posao obuhvaća pouzdano osigurati i uredno evidentirati račune dobavljača u međunarodnom poslovanju i slično. Uvjeti su izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, visoka razina korištenja MS Office-a s naglaskom na Excel. Očekuju se preuzimanje inicijative, timski rad, efikasnost, analitičnost. Rok prijave je 6.8. Aplicirajte.

Bazzar.hr zapošljava na poziciji voditelj odjela korisničke podrške operativnih poslova (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 8.8. Potrebno je: minimalno tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima većeg od deset zaposlenika, proaktivnost i samostalnost u zaključivanju, odgovornost. Prijavite se na linku.

LAD 1 traži ovlaštenog računovođu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.8. Posao obuhvaća unos i obradu robno materijalne dokumentacije, naručivanje robe, knjiženje računa i ostalo. Potrebni su minimalno deset godina iskustva u računovodstvenim poslovima i poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.8.

Ziegler u potrazi je za programskim inženjerom/ inženjerom elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada su Kutina i Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 25.8. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema elektrotehnike ili srodnog zanimanja, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskog jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

posao.hr za klijenta traži voditelja održavanja (m/ž) u Zagrebu. Potrebna je minimalno viša stručna sprema, aktivno korištenje engleskog jezika, napredno poznavanje MS Office paketa, razvijene analitičke sposobnosti, a prednost je iskustvo u korištenju CAFM sustava. Prijave su otvorene do 7.8. Prijavite se ovdje.

Foreo zapošljava skladištara – ulaz/izlaz robe (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 4.8. Potrebni su srednja stručna sprema, višegodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, fizička spremnost na rad u skladištu, odgovornost, preciznost, sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Falkensteiner traži agenta u rezervacijskom centru (m/ž) i Commercial Controller-a (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 6.8. Potrebno je aktivno poznavanje stranih jezika i rada na računalu. Na željeni se posao prijavite putem linka.

Strabag zapošljava poslovnog tajnika (m/ž). Mjesto rada je Kaštela, a rok prijave 14.8. Uvjeti su minimalno godina dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, odlično znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu te poznavanje rada u MS Office sustavu. Prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE