Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Roko otvorio ”Dane Hrvatske” u Tel Avivu

Roko je kazao da je sretan zbog podrške domaćina, a posebno je zahvalio kolegama iz delegacija koji su došli na naše druženje

Objavljeno 11.05.2019
Tamara Lemajić

Predstavnik Hrvatske na Izboru za pjesmu Eurovizije Roko Blažević otvorio je manifestaciju ”Dani Hrvatske” i zapjevao u Hashmonaim Country Clubu, koje je u suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske organiziralo taj kulturno-sportski događaj koji traje do 18. svibnja, priopćilo je hrvatsko izaslanstvo Eurosonga.

Veleposlanica Hrvatske u Izraelu Vesela Mrđen Korać na otvorenju je istaknula za HRT – ”Željeli smo pokazati i Roku i našem izaslanstvu da su Izraelci jako topli, i da se pripremi za svoje veliko natjecanje i ovdje s nama i našim domaćinima. Sretni smo, naravno, što smo imali ovu priliku – predstaviti Roka i predstaviti Hrvatsku našim domaćinima, a s obzirom na jako veliki odaziv i izvrsne reakcije – mislim da možemo biti zadovoljni”.

Roko je kazao da je sretan zbog podrške domaćina, a posebno je zahvalio kolegama iz delegacija koji su došli na naše druženje.

“Posebna radost mi je vidjeti najmlađe kako uživaju u našim pjesmama… Jer i ‘The Dream’ upravo govori o tome kako je ta iskrena ljubav, i neprijetvornost koju imaju upravo najmlađi, djeca, kao naši anđeli – pravi put za sve nas..’, ističe Roko.

Manifestaciji su se odazvali i eurovizijski predstavnici i delegacija Slovenije, par Zala Kralj i Gašper Šantl te grupa D-mol i delegacija Crne Gore (koji nastupaju 14. svibnja), zatim Tamara Todevska uz članove delegacije Sjeverne Makedonije, delegacija iz Albanije uz predstavnicu Jonidu Maliqui, te članovi delegacije Malte.

Najmlađi su iskoristili priliku za autograme i fotografiranje te video zapise, a imali su i ‘materijala’ – obzirom da je najprije Jacques otpjevao tradicionalnu hebrejsku pjesmu ”Katonti”, a zatim je Roko podsjetio sve prisutne kako će s eurovizijske pozornice otpjevati ovogodišnju odu ljubavi, vjeri i snovima koje svi mi možemo ostvariti – The Dream.

Gromoglasan pljesak osvojio je i brazilsko-hrvatski plesač Diego pokazavši djelić onoga što se skriva ispod njegovih zlatnih krila.

Prisutne je pozdravio i direktor Hashmoniam Country Cluba – Shimon Ben Eli, koji se u znak podrške Hrvatskoj odjenuo u dres s brojem 10 hrvatskog nogometaša Luke Modrića.

Uvodni govor održao je  Giovanni Rosso, hrvatsko-izraelska nogometna i tv zvijezda koji će se družiti s posjetiteljima 12. svibnja, a dan poslije hrvatska košarkaška zvijezda Nikola Vujčić.

(Hina)

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: izrael, jacques, roko,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE