Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr “kuhinje”

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Objavljeno 10.04.2020
Ivona Amidžić

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

PwC zapošljava konzultanta u Odjelu za EU usluge (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.4. Potrebna je visoka stručna sprema i dvije godine iskustva u obavljanju poslova u provedbi investicijskih i infrastrukturnih projekata sufinanciranih iz ESI fondova u Republici Hrvatskoj. Traži se odlično poznavanje relevantne regulative na razini EU-a i nacionalnoj razini, odlično poznavanje MS Office programskog paketa te hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. traži voditelja ljudskih potencijala (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 11.4. Posao se sastoji od strateškog upravljanja ljudskim resursima, planiranja zapošljavanja djelatnika i upravljanja selekcijskim procesom zapošljavanja, edukacije i razvoja karijere i slično. Potrebna je visoka stručna sprema psihologije, humanističkog ili društvenog smjera, značajno radno iskustvo u području ljudskih resursa i aktivno korištenje engleskim jezikom u govoru i pismu. Prijavite se.

Metro zapošljava na poziciji International Management Programme Trainee (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 27.4. Potrebna je visoka stručna sprema, trogodišnje radno iskustvo i odlično znanje engleskog jezika. Očekuje se i iskustvo u međunarodnom radnom okruženju i snažan liderski potencijal. Aplicirajte.

PSP zapošljava direktora postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Rok prijave je 6.5. Potrebno je odlično znanje njemačkog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje i prijavite se na linku.

Sedam IT d.o.o. traži nove radne snage: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž), voditelj projekata (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Lokacije rada: Zagreb, Osijek, Varaždin, Split. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji inženjer elektrotehnike/ voditelj projekta (m/ž). Rad se odvija na području cijele Hrvatske. Rok prijave je 14.4. Posao se sastoji od izrade projektne dokumentacije, izrade dokaznica i obračuna, vođenja projekta izgradnje i ostalo. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema elektrotehnike, vozačka dozvola B kategorije, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada u AutoCad-u i u MS Office paketu. Zainteresirani kandidati, aplicirajte ovdje.

KPMG zapošljava pripravnika/ juniora (m/ž) i konzultanta u poreznom odjelu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, razrađeni plan profesionalnog rasta i napredovanja, rad na raznovrsnim projektima i stimulativni sustav nagrađivanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži smjenskog poslovođu (m/ž) u Drnišu. Rok prijave je 15.4. Potrebno je više izvršitelja. Traži se srednja ili viša stručna sprema tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, a poželjno je iskustvo u radu s HACCP i ISO normama. Prijavite se putem linka.

Wienerberger d.o.o. traži referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu i tehničkog savjetnika (m/ž) za Zagreb i Zagrebačku županiju. Rok prijave je 20.4. Poslodavac nudi službeni automobil, mobitel, laptop, tablet, mogućnost rada u okviru međunarodnih projekata te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja u međunarodnom okruženju. Aplicirajte ovdje.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Aplicirajte.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE