Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Britanac optužen zbog ubojstva i pokušaja ubojstva na Zrću

Zadarsko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjeg Britanca Douglasa Canea koji je krajem lipnja uhićen zbog ubojstva i pokušaja ubojstva

Objavljeno 04.09.2018
Alan Srčnik

Zadarsko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjeg Britanca Douglasa Canea koji je krajem lipnja uhićen zbog ubojstva i pokušaja ubojstva sunarodnjaka ispred noćnog kluba na Zrću.

Tužiteljsvo Canea tereti da je 27. lipnja oko 5,30 sati, ispred noćnog kluba na plaži Zrće “nakon kratkotrajnog provociranja i svađe” sa žrtvom i dvojicom njegovih prijatelja 27-godišnjem Britancu zabio oštri predmet u lijevu stranu prsišta pa je “uslijed presječene vene i aorte iskrvario i preminuo”.

U trenutku kad je jedan od prijatelja priskočio u pomoć oštećeniku Cane je, tvrdi tužiteljstvo, “i njemu oštrim predmetom zadao više ubodnih rana u torokalni dio leđa i desnog bedra uslijed čega je došlo do otvorene rane prsnog koša (teška i po život opasna ozljeda), a život mu je spašen žurnom liječničkom intervencijom”.

Tereti ga se da je potom oštrim predmetom zamahnuo prema drugom prijatelju, ali ga nije pogodio u vitalni dio tijela nego u lijevu natkoljenicu i potkoljenicu uslijed čega je zadobio otvorenu ranu bedra i ubodnu ranu lijeve potkoljenice.

Cane je u istražnom zatvoru od 29. lipnja, nakon što je u pokušaju bijega dan ranije uhićen u splitskoj zračnoj luci. Kako bi prikrio identitet prije bijega je ošišao gustu crnu kosu i obrijao glavu.

(Hina)

Tagovi: douglas cane, pokušaj ubojstva, ubojstvo, zrće,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE