Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Četvrti put razbijen ured Mosta u Vinkovcima!

Tko i zašto ih želi ušutkati?! Iz Mosta vele: ''Očito je da se neki boje promjena koje donosimo u Slavoniju'' - piše Osijek NEWS.hr

Objavljeno 19.10.2018
Antonela Verković

Počinitelj se, čini se, ‘opako’ naljutio da je svoje nezadovoljstvo morao ispoljiti vandalstvom. Je li se netko iz mosta zamjerio počinitelju, ‘pravila igre’ Mosta mu nisu po volji i s njima nije istomišljenik, ili mu je jednostavno dosadno!?

Regionalni povjerenik Mosta, Vinkovčanin Krunoslav Popović smatra kako to sigurno nije slučajnost, jer baš ni jedna druga tabla ili lokal u cijeloj Zvonimirovoj ulici u centru Vinkovaca nisu oštećeni.

Ovoga puta ‘stradala’ je ploča s natpisom Most, a prije ovoga, u lipnju je kamenom razbijen izlog ureda Mosta.

Potpredsjednik Županijske skupštine, Mostovac Nizar Shoukry, oštro osuđuje ovaj napad, ističući da se bori protiv svakog vandalizma i divljačkog napada.

”Nadam se da će i policija ozbiljno pristupiti otkrivanju počinitelja jer ovakve napade treba sankcionirati. Tražit ću na županijskoj skupštini 24. listopada da se osude ovakvi vandalski napadi jer ovakav način obračunavanja s političkim neistomišljenicima ne smije u Hrvatskoj biti prihvaćen”, istaknuo je Nizar Shoukry.

 ”Most u Slavoniji jača iz dana u dan, unosimo toliko potrebne promjene. Očito se neki boje za svoje pozicije, pa ne prežu ni pred vandalizmom da se obračunaju. Ali, ništa im neće pomoći jer u Slavoniji sve više ljudi prepoznaje Most kao svoju političku opciju”, rekao je Nikola Grmoja, organizacijski tajnik Mosta.

FOTO: Most NL

Tagovi: most nl, nikola grmoja, Vinkovci,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE