Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Clickbait

Massimo “žica” glasove – hoće li hrvatska politika dobiti novoga člana? :)

"Zadnjih dana malo podsjećamo na one koji u predizbornoj kampanji žicaju vaše glasove. Ali dvije su bitne razlike između nas i "njih" - napisao je Massimo

Objavljeno 09.01.2019
Lucija Tokić

Massimo se na svome Instagram profilu na humorističan način dotaknuo političara, premda nije izravno u svojoj objavi napisao “političari”, ali se naslućuje da je riječ upravo o njima.

Evo o čemu se radi…

Massimo je na Instagramu napisao kako “žica” glasove slušatelja za pjesme “Ne ostavljaj me tu” i “Nama se nikud ne žuri” koju je snimio s grupom Vatra, kako bi obje pjesme bile nominirane za nagrade Cesarica za hit godine,  Zlatnog studija Jutarnjeg Lista i najbolju pjesmu 2018. Narodnog radija.

Pjevača je to podsjetilo “na one koji u predizbornoj kampanji žicaju vaše glasove”, ali naglašava da ipak postoje bitne razlike između glazbenika i “njih”…

– Jasno je i nama i ekipi iz @vatra_official da zadnjih dana malo podsjećamo na one koji u predizbornoj kampanji žicaju vaše glasove.  Ali dvije su bitne razlike između nas i “njih”. 1) Glazbu radimo za svoj, ali i za vaš gušt.
I umišljamo si da vam ovo što radimo može donijeti radost, barem u trenutku. A to znači da smo učinili neko dobro.
2) Glas koji date za našu #namasenikudnezuri u nominacijama za @nagrada.cesarica, @studio_jutarnjilist i najbolja pjesma 2018. @narodniradio i glas koji date za #neostavljajmetu nama će biti razlog za radost i zahvalnost, dokaz vaše podrške i poticaj da nastavimo raditi i dalje u istom smjeru. S istim guštom. Za nas i za vas. To vam obećajemo!
A “oni” koji inače žicaju glasove na izborima raznim nisu do sada pokazali da ispunjavaju obećanja.  A vrijeme nam svima kao pijesak curi… – napisao je Massimo.

View this post on Instagram

Jasno je i nama i ekipi iz @vatra_official da zadnjih dana malo podsjećamo na one koji u predizbornoj kampanji žicaju vaše glasove. 😉 🤔😆 Ali dvije su bitne razlike između nas i “njih”. 1) Glazbu radimo za svoj, ali i za vaš gušt. I umišljamo si da vam ovo što radimo može donijeti radost, barem u trenutku. A to znači da smo učinili neko dobro. 2) Glas koji date za našu #namasenikudnezuri u nominacijama za @nagrada.cesarica, @studio_jutarnjilist i najbolja pjesma 2018. @narodniradio i glas koji date za #neostavljajmetu nama će biti razlog za radost i zahvalnost, dokaz vaše podrške i poticaj da nastavimo raditi i dalje u istom smjeru. S istim guštom. Za nas i za vas. To vam obećajemo! 😊 A “oni” koji inače žicaju glasove na izborima raznim nisu do sada pokazali da ispunjavaju obećanja. 🤥 A vrijeme nam svima kao pijesak curi… #nistapolitikasamoglazba #birajtenasglas #zicajusvimoramoimi #muzikajemojzivotimojaistina #razlogdabudemtu #MassimoSavic

A post shared by Massimo (Official) (@massimo.official) on

foto: YouTube (screenshot)

 

 

 

Tagovi: glasovi, grupa Vatra, Instagram, Massimo, nagrada, politika,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE