Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Na Jelačićevu trgu Vatrene čeka između 70.000 i 80.000 navijača

Ukupan broj navijača koji će slaviti s Vatrenima za sada je teško procijeniti, a moguće je da će se on popeti na 100.000 ljudi

Objavljeno 16.07.2018
Alan Srčnik

Na Trgu bana Jelačića i okolnim ulicama, prema procjeni policije, oko 15 sati okupilo se između 70.000 i 80.000 navijača, a ta brojka je znatno veća kada se dodaju ljudi koji ih čekaju u Zračnoj luci Franjo Tuđman i na ruti kojom će se kretati autobusi s igračima od Zračne luke, preko Novog Zagreba, Vukovarske i Savske ulice do središnjeg zagrebačkog trga.

Ukupan broj navijača koji će slaviti s Vatrenima za sada je teško procijeniti, a moguće je da će se on popeti na 100.000 ljudi.

Policija za sada nije zabilježila nikakve incidente, no pojedini građani javljaju policiji da su im djeca žedna ispred pozornice.

Za sada su zabilježena dva slučaja u kojima je intervenirala hitna pomoć zbog iscrpljenosti. Dvjema djevojčicama je pozlilo zbog uzbuđenja i, možda, nespavanja, kazala je liječnica iz Crvenog križa Ljerka Mišura, no nije u pitanju ništa ozbiljno.

Navijači se na Trgu bana Jelačića okupljaju od prijepodnevnih sati, a “oboružani” su svim mogućim navijačkim rekvizitima, tako da snimke iz zraka pokazuju crveno-bijelu sliku Trga, gdje je čak i Ban Jelačić zaogrnut plaštom s “kockastim” uzorkom.

Zrakoplov Croatia Airlinesa s kojim se hrvatski nogometaši vraćaju iz Moskve kasni, pa će se umjesto u predviđenih 14,05 sati u Zračnu luku spustiti oko 15,15 sati.

Vatreni će zbog toga kasniti i na Trg bana Jelačića gdje bi se, po posljednim informacijama, trebali pojaviti oko 16,30 sati.

(Hina)

Tagovi: doček navijača, sp18,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE