Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sada ljeto

Na radionicama “Tim za Teen”, HZTK prezentirala AK-ademy projekt

Kroz ciklus od 8 maketarskih radionica pripremljenih na temu „Izrada terena za diorame i vinjete“ prošlo je više od stotinu učenika uzrasta prvog do osmog razreda, koji su mogli vidjeti načine izrade terena i primjenu različitih materijala, boja i alata

Objavljeno 27.06.2022
Dorotea Hajduković

Unutar otvorenih radionica „Tim za Teen“ organiziranih povodom Dana škole Vladimir Bosnar, Stubičke Toplice, održanih 21. lipnja 2022. godine, bila je i Hrvatska zajednica tehničke kulture sa programom Međunarodne maketarske akademije, gdje je sa svojim partnerima HUVM, IPMS Croatia i AK Interactive, prezentirala nedavno pokrenuti AK-ademy projekt.

Kroz ciklus od 8 maketarskih radionica pripremljenih na temu „Izrada terena za diorame i vinjete“ prošlo je više od stotinu učenika uzrasta prvog do osmog razreda, koji su mogli vidjeti načine izrade terena i primjenu različitih materijala, boja i alata korištenih za izradu navedenoga. Najinteresantniji dio ovih radionica bila je uporaba AK proizvoda u vidu dorade gotovih terena koji su nakon uporabe istih poprimili gotovo identični izgled prirodnog okoliša kojega smo izrađivali.

Završetkom pokaznih radionica uz veliko oduševljenje djece i mladih , kao i njihovih učitelja i profesora, dobili su poziv za uključivanje u dio školskog programa u sljedećoj školskoj godini, što ih je vrlo ugodno iznenadilo, kažu iz HZTK.

Tagovi: AK-ademy, Hrvatska zajednica tehničke kulture, HZTK,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE