Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Nino Raspudić ide na izbore na listi Mosta

"Ulazim u arenu, istrčavam na teren. Ne želim više biti idiot, onaj koji boravi u svom zatvorenom prostoru i dopušta da mu drugi određuju svijet u kojemu živi"

Objavljeno 24.05.2020
Andrija Lukretić

Već smo pisali o tome kako se Mostu pridružila filozofkinja Marija Selak Raspudić a danas u emisiji Nu2 kod Aleksandra Stankovića isto je obznanio i njen suprug Nino Raspudić, filozof, književnik i kolumnist Večernjeg lista.

Stanković je Raspudića živopisno najavio: “Od Ferala, Brucea Leeja i Marka Grubnića do Filozofskog, Večernjeg lista i Željke Markić. NINO RASPUDIĆ NU2”

“Ulazim u arenu, istrčavam na teren. Ne želim više biti idiot, onaj koji boravi u svom zatvorenom prostoru i dopušta da mu drugi određuju svijet u kojemu živi”, rekao je Raspudić na početku emisije najavljujući ulazak u politiku.

Rekao je da iza Nacionanog stožera paralelno djeluje jedna politički PR. “A onda hop, ispostavi se da oni žele nagurati izbore što prije, a normalnim ritmom oni bi se očekivali na jesen. Imate paradoksalnu situaciju da čovjek u samoizolaciji dobije kaznu jer je išao nagnojiti polje, a isti taj čovjek može na izbore”.

“Izlazim na izbore kao nezavisni kandidat na listi Mosta”, izjavio je Raspudić. Dodao je da se Most profilirao u smjeru koji je njemu blizak s tim da je zadržao to da je platforma za neovisne kandidate. “To su čestiti, pošteni ljudi. Dobrih namjera. Politički su sazrjeli”, mišljenja je Raspudić. “Što ja imam prebaciti tim ljudima dok je puno nas pametnjakovića bio komforan i kritizirao sa strane”.

Raspudić je najavio kako će biti kandidat u jednoj zagrebačkoj jedinici. “Lovim Jandrokovića!”, istaknuo je. ‘Hrvatska se budi’ je slogan naše nove kampanje, rekao je Raspudić na kraju emisije i pozvao sve građane da se priključe.

NINO RASPUDIĆ NA LISTI MOSTA IZLAZI NA PARLAMENTARNE IZBORE

Nino Raspudić kao nezavisni kandidat na listi Mosta izlazi na parlamentarne izbore. Idemo do pobjede💪🇭🇷

Objavljuje MOST nezavisnih lista u Nedjelja, 24. svibnja 2020.

Tagovi: izbori, most, most nezavisnih lista, Nino Raspudić, parlamentarni izbori,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE