Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Nives Celzijus postavila neuobičajene kriterije za dečka, ima li kandidata?!

Nives Celzijus od svog dečka traži, ni manje ni više, nego da na Instagramu prati žene koje je navela u opisu... Kriterij za kakav do sada još nismo čuli!

Objavljeno 06.10.2018
Antonela Verković

‘Ne moraš biti bogat i lijep, samo budi dobar i pokloni mi cvijet’ – pjeva Tajči ističući kakvog bi to muškarca ona htjela, a osim nje i brojne druge pjesme pjevaju upravo o ‘Gospodinu Savršenom’… Svaka žena/djevojka mašta o karakteristikama koje bi voljela da krase njezinog dragog  i svaka žena o nečemu mašta…

Mašta i Nives Celzijus. Hmm, ne znamo za vas, ali ovakve kriterije mi do sada nismo čuli, niti bi nam pali na pamet. Ipak, kad malo bolje razmislimo, žena svoje stajalište i obrazložila, smisla ima, teze je iznijela, e sad na narodu je hoće li se složiti ili ne. Sto ljudi, sto čudi, a i o ukusima se ne raspravlja – kažu stare mudrosti…

‘Moj decko na instagramu mora pratit #evamendes #badgalriri#kellybrook #kimkardashian #jlo#sofiavergara #sandraafrika #rozgajelena u suprotnom postaje bivsi prije nego postane’ – napisala je Nives, označivši sve žene s velikim Ž, privlačne, uspješne, zgodne – ma bez zamjerke!

U komentarima je naravno, nastala cijela zbrka i sukob interesa, ali uglavnom se ljudi slažu i razumiju poantu opisa Nives Celzijus.

Pogledajte i sami…

FOTO: Instagram

Tagovi: Instagram, muškarac, nives celzijus,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE