Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

OsijekNews: Slavonska ikona – Domagoj Vida stigao u Donji Miholjac

"Lakše je bilo igrati finale nego stati ovdje pred vas" rekao je Domagoj Vida. Reprezentativac je dočekan u svom rodnom kraju gdje su pristigli i brojni posjetitelji koji su htjeli pozdraviti jednog jedinog, nezamjenjivog Domagoja Vidu

Objavljeno 18.07.2018
Alan Srčnik

Neumorni Domagoj Vida jučer oko 17 sati stigao je u Donji Miholjac u pratnji svoj sina Davida i supruge Ivane. Donji Miholjac pripremio se kvalitetno za proslavu i doček, ali ne moramo ni govoriti koliku je atmosferu napravio taj naš Slavonac – piše OsijekNews.hr.

Neopisivo je mala riječ za ovo što Vida napravi gdje god se pojavi, a svi okupljeni imali su priliku i uživati u njegovom koncertu. Nismo baš sigurni da bi željeli da prijeđe u pjevačke vode, ali jedno priželjkujemo, Vida ostani uvijek ovakav kakav jesi!

“Lakše je bilo igrati finale nego stati ovdje pred vas” rekao je Vida na početku obraćanja okupljenima, a uz to dodao kako prenosi pozdrave cijele ekipe, stručnog stožera koji šalju i riječi zahvale za potporu na prvenstvu.

PRAVI SLAVONAC

Domagoj je obukao i šokačko odijelo što je dodatno razveselilo okupljene jer pokazuje koliko mu znači naš kraj, njegov rodni kraj i da cijeni i poštuje svoje. Pjevalo se i plesalo, nije moglo proći bez urnebesne navale na nogometaša koji je strpljivo dijelio potpise i slikao se sa navijačima. Tamburaši su bila očekivana atrakcija i nisu razočarali, Vida je ponosno pjevao naše slavonske pjesme! Provozao se i kočijom kroz masu ljudi koji su došli njemu u čast, stisnuti mu ruku, izraziti zahvalnost i čestitati mu. Djeci je uzor, dečko iz njihovog kraja koji je dokaz da i mali mogu napraviti puno samo treba raditi i biti ustrajan. Nekadašnji nogometaš NK Osijeka ostao je i u srcima navijača kao i Kohorta i NK Osijek u njegovom što je dokazao i noseći zastavu NK Osijeka u srcu Donjeg Miholjca, cijela Slavonija i Baranja ponose se reprezentativcem.

Osim Domagoja veliku pozornost “ukrao” je i David,  svoga tatu pratio je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i već tad pokazao svoje nogometnom umijeće. Priželjkujemo da bude na tatu, pravi bećar, šokac, domoljub, veseljak i odličan igrač!

Donosimo vam dio atmosfere…

Tagovi: doček u donjem miholjcu, Vatreni, vida,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE