Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Pavić: Podnošenje zahtjeva za obnovu prolongirano na idući tjedan

Naselja će obilaziti i mobilni timovi koji će ljudima pomagati ispunjavati obrasce te rješavati druga administrativna pitanja.

Objavljeno 12.02.2021
Darija Kovačić

Iako je danas trebalo početi podnošenje zahtjeva za obnovu na potresom pogođenom području, glasnogovornik Stožera za otklanjanje posljedica potresa Mladen Pavić rekao je da će, zbog pojednostavljenja procedure, to početi idući tjedan.

“Prolongirali smo za nekoliko dana, to će krenuti idući tjedan, kako bi se procedure pokušale maksimalno pojednostaviti. Pojednostavljenje se odnosi na što manji broj dokumenta koji će biti potrebni za prijavu zahtjeva”, izjavio je Pavić u programu Hrvatski radio za Banovinu.

Podsjetio je kako će naselja obilaziti i mobilni timovi koji će ljudima pomagati ispunjavati obrasce te rješavati druga administrativna pitanja.

“U Petrinji će biti otvoren i ured Ministarstva gospodarstva za sva dodatna pitanja i informacije gdje će se zahtjev za obnovu moći također podnijeti ili internetom uputiti u Ministarstvo gospodarstva”, najavio je Pavić.

(Hina)

Foto: arhiva

Tagovi: Banovina, mladen pavić, obnoca, petrinja, potres,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE