Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Pet godina maloljetničkog zatvora zbog ubojstva

Zbog ubojstva 18-godišnjaka u studenome 2016., na pet godina maloljetničkog zatvora splitski Županijski sud nepravomoćno je osudio 19-godišnjeg Karla Gustava Kriveca

Objavljeno 15.01.2019
admin

Zbog ubojstva 18-godišnjeg Gorana Vidića, u studenome 2016. na splitskoj Zapadnoj obali, na pet godina maloljetničkog zatvora splitski Županijski sud nepravomoćno je osudio 19-godišnjeg Karla Gustava Kriveca.

Naime, zbog pomaganja u zločinu na “pridržaj maloljetničkog zatvora uz rok kušnje od dvije godine” osuđen je 19-godišnji Leonard Šandrić koji je Krivecu, po tvrdnjama tužiteljstva, pomogao ukloniti tragove s noža i sakrio ga u grmlju.

Ubojstvo se dogodilo sredinom studenog 2016. na splitskoj Zapadnoj obali, ispred hotela u izgradnji, gdje je Krivec došao nakon poziva prijatelja.

Kada je stigao ispred hotela posvađao se i potukao s Vidićem kojeg je zatim nožem ubo u prsa oštetivši mu srce zbog čega je mladić preminuo.

Šandrić je potom, kako bi uklonio tragove krvi, nož oprao i bacio ga u grmlje.

Nedugo nakon ubojstva policija je obojicu mladića pronašla i uhitila na Splitu 3 u napuštenom poslovnom prostoru daleko od mjesta zločina.

(Hina)

Foto: Pixabay (Ilustracija)

Autor: Tamara Lemajić

Tagovi: maloljetnički zatvor, ubojstvo, zatvor, zločin,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE