Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Policija uhitila 75-godišnjaka s više od pola kilograma marihuane

Trogirski policajci za vikend su kriminalistički istraživali 75-godišnjaka u čijoj su kući pronašli i oduzeli četiri stabljike indijske konoplje

Objavljeno 16.07.2018
Alan Srčnik

Trogirski i splitski policajci uhitili su trojicu muškarca s više od pola kilograma raznih vrsta droge, najviše ecstasya i marihuane koju je uzgojio 75-godišnji Trogiranin, doznaje se u ponedjeljak u splitsko-dalmatinskoj polici.

Trogirski policajci za vikend su kriminalistički istraživali 75-godišnjaka u čijoj su kući pronašli i oduzeli četiri stabljike indijske konoplje visine od 30 do 70 centimetara, opremu za uzgoj, više plastičnih posuda i vrećicu s 550 grama marihuane.
Dok su trogirski policajci rješavali slučaj 75-godišnjeg uzgajivača kanabisa njihove splitske kolege dovršavale su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 24-godišnjakom koji su prethodno na području Splita zatečeni u prodaji, odnosno kupnji droge.
Tijekom kriminalističkog istraživanje kod 22-godišnjaka je pronađena 101 tableta ecstasyja, dok je od 24-godišnjaka oduzeto 50 tableta te droge i 20,4 grama speeda.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, protiv svih su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, a 22-godišnjak je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, kazali su u policiji.

(Hina)

 

Tagovi: marihuana, uzgoj,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE