Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lokalne vijesti

Prezentacijom programskih sadržaja završio je varaždinski dio 25. Škole medijske kulture „Dr. Ante Peterlić”

Škola se ubraja među pet najvažnijih projekata medijskog opismenjavanja u Hrvatskoj te među stotinu i pedeset najvažnijih na razini Europske unije

Objavljeno 31.08.2023
Andrija Lukretić

Prezentacija programskih sadržaja održana je u četvrtak, 24. kolovoza, a varaždinski dio 25. Škole medijske kulture „Dr. Ante Peterlić“, održan je od 17. do 25. kolovoza 2023. godine. Škola se ubraja među pet najvažnijih projekata medijskog opismenjavanja u Hrvatskoj te među stotinu i pedeset najvažnijih na razini Europske unije. Ovogodišnju je Školu pohađalo više od 100 polaznika, uz stručno vodstvo filmskih i multimedijskih profesionalaca kroz čak dva seminarska programa i osam radionica.

Program Škole obogaćen je dodatnom nastavom, a uz radionice i seminarske programe organizirane su i večernje projekcije i jutarnje filmske analize. 25. Škola medijske kulture „Dr. Ante Peterlić” održana je u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog audiovizualnog centra, Hrvatske zajednice tehničke kulture, Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, Društva hrvatskih filmskih redatelja, Agencije za elektroničke medije, Grada Varaždina i Grada Pule, a pod generalnim sponzorstvom AVITEH-a. Partneri su Filmsko-kreativni studio VANIMA, POU Varaždin i kino Gaj, Pečetri, Pulska filmska tvornica, Kino Valli, Pula Film Festival i Zajednica tehničke kulture Pula.

Program Škole medijske kulture održava uz preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, a temeljem pozitivnog stručnog mišljenja Agencije za odgoj i obrazovanje.

Hrvatski filmski savez

Tagovi: Hrvatska zajednica tehničke kulture, HZTK, škola, škola medijske kulture,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE