Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Promocija znanosti u Kutini

Uz članove klubova i udruga u Zajednici tehničke kulture Kutina u programu manifestacije su sudjelovali i sudionici Robotičkog kampa što se održava u đačkom domu u Kutini

Objavljeno 07.07.2022
Dorotea Hajduković

Promocija znanosti, manifestacija je koju je u Kutini organizirala Zajednica tehničke kulture Kutina. Manifestacija promovira prirodne znanosti iz STEM područja. Na prvoj manifestaciji prošle godine tema je bila kemija, a ove godine tema je bila fizika.

Uz članove klubova i udruga u Zajednici tehničke kulture Kutina u programu manifestacije su sudjelovali i sudionici Robotičkog kampa što se održava u đačkom domu u Kutini. U dvorištu Zvjezdarnice u Crkvenoj ulici u Kutini te u prostorijama foto kluba i zvjezdarnice upriličena je izložba infracrvenih fotografija izložba fotografija snimljenih kamerama obscurama, prezentiran je audio-vizualni doživljaj THEREMIN, izložba Hrvatskog astronomskog saveza autora Doriana Božičević, Aero klub OSA predstavio je simulacije letenja, robotiku i robote predstavili su Modelarski centar. Radio klub Kutina demonstrirao je veze u kriznim situacijama.

Manifestacijom Promocija znanosti ove je godine obilježeno 50 godina Zajednice tehničke kulture Kutina, te 70 godina Radio kluba Kutina 9A1FAB.

Tagovi: Hrvatska zajednica tehničke kulture, HZTK, Kutina, promocija znanosti, Theremin,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE