Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Justice

Sukob BBB-a i Torcide rezultirao pretresom stanova

Sukob dviju navijačkih strana, završio je loše po 14-ero "okorjelih" Torcidaša..

Objavljeno 03.12.2018
Josipa Maksimović

Sukob navijača Torcide i BBB-a, koji se odvio u subotu u Držislavovoj ulici, završio je loše po 14-ero pripadnika Torcide.

U jutarnjim satima u Ulici kralja Držislava od strane više osoba došlo je do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu te do oštećenja ulaznih vrata „Kluba navijača Dinama BBB“.

Policija je izvijestila da je nakon napada Hajdukovih na klub Dinamovih navijača „pravovremenom i koordiniranom akcijom“ zadržano 14 pripadnika Torcide i privela ih na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju.

Na splitskom području policija je potom uz sudski nalog pretražila domova osumnjičenih i pronašla „razne predmete pogodne za napad i ozljeđivanje, pirotehnička sredstva te signalni pištolj“.

Osim toga kod  27-godišnjaka je zaplijenjeno 130 grama marihuane, kod 25-godišnjaka četiri signalne baklje, dok je kod 23-godišnjaka pronađen revolver Starter „čiju nabavu nije prijavio nadležnom tijelu te jedan komad streljiva“.

Nakon kriminalističkog istraživanja, devet osoba je uz optužni prijedlog prepraćeno na Prekršajni sud u Zagrebu, dok je splitska policija 27-godišnjaka prijavila zbog droge, 25-godišnjaka zbog pirotehnike, a 23-godišnjaka zbog oružja.

(Hina)

Tagovi: bad blue boys, navijači, sukob, torcida,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE