Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Summit Kim-Trump inspiracija za haljinu za Miss Universe natjecanje

U finalu natjecanja ljepote u Tajlandu u prosincu će 24-godišnja Zahra Khanum biti u haljini inspiriranoj povijesnim summitom američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog lidera Kim Jong Una

Objavljeno 29.11.2018
Alan Srčnik

Mir u svijetu – često ponavljana fraza na natjecanjima ljepote ove će godine pronaći mjesto ne samo u porukama singapurske kandidatkinje za Miss Universe nego i na njezinoj haljini.

U finalu natjecanja ljepote u Tajlandu u prosincu će 24-godišnja Zahra Khanum biti u haljini inspiriranoj povijesnim summitom američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog lidera Kim Jong Una održanog polovicom godine u Singapuru.

Taj je summit bio prvi susret vođa Sjeverne Koreje i SAD-a.

Gornja polovica haljine imat će pričvršćena raširena krila golubice sa znakom mira na poprsju.

Suknja kostima imat će naslikane dvije ruke, jednu omotanu u američku zastavu a drugu u sjevernokorejsku, u stisku rukovanja uz obrise Singapura naslikane na rubu suknje.

“S obzirom na to da je summit bio mirovni bilo je normalno odučit se za temu mira u svijetu”, kazao je singapurski kreator kostima Moe Kasim u intervjuu za lokalne medije.

“Temeljen je na jedinstvenom povijesnom događaju u Singapuru koji je promatrao svijet”, dodao je.

Nacionalni kostimi dio su natjecanja koji omogućava kandidatkinjama da prikažu obilježja svoje zemlje često na bizaran način.

(Hina)

Foto: EPA/KEVIN LIM / THE STRAITS TIMES

Tagovi: kim jong un, miss, tajland, trum, Zahra Khanum,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE