Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Uljanik: Od četvrtka rigoroznije krećemo u štrajk ne dođe li plaća za rujan

 "Više nemamo vremena. Ako u iduća dva dana ne bude rješenja, Štrajkaški odbor je odnio odluku da se puno rigoroznije ide u štrajk. Nikome se neće svidjeti to što ćemo raditi"

Objavljeno 05.11.2018
Marko Leskovar

Predsjednik Štrajkaškog odbora pulskog brodogradilišta Uljanik i čelnik Jadranskog sindikata Boris Cerovac najavio je u ponedjeljak da će radnici, ukoliko u sljedeća dva dana ne budu poznata rješenja za isplatu rujanske plaće, “puno rigoroznije” krenuti u štrajk, a za tjedan dana kreću i u Zagreb.

“Više nemamo vremena. Ako u iduća dva dana ne bude rješenja, Štrajkaški odbor je odnio odluku da se puno rigoroznije ide u štrajk. Nikome se neće svidjeti to što ćemo raditi”, izjavio je Cerovac i dodao da od četvrtka, ukoliko se ne pronađe rješenje za isplatu plaće, niti jedan kooperant u pulskom brodogradilištu neće raditi.

“Kako stvari stoje, ponovno ćemo izaći na ulice, a u ponedjeljak krećemo u Zagreb. Ukratko – nećemo mirovati”, poručio je Cerovac. Potvrdio je da se Uprava Uljanika u ponedjeljak sastala s konzultantima oko programa restrukturiranja, koji bi za desetak dana nova Uprava trebala predati Ministarstvu gospodarstva.

Tagovi: štrajk, uljanik,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE