Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Vratar Bournemoutha pozitivan na koronavirus

Premier League ima pozitivne i nakon drugog kruga testiranja

Objavljeno 26.05.2020
Marin Marić

Vratar engleskog prvoligaša Bournemoutha Aaron Ramsdale je objavio da je drugi krug testiranja pokazao da je pozitivan na COVID-19, tri dana nakon što mu je rečeno da je u prvom testiranju bio negativan.

Bournemouth je u nedjelju objavio da je jedan od njegovih igrača pozitivan na koronavirus nakon drugog kruga testiranja, ali nije objavio identitet.

“Moj test izveden prošli ponedjeljak kada smo počeli trenirati je bio negativan”, kazao je Ramsdale za “Sun”. “Pa sam ovaj tjedan radio normalne stvari koje nače radim, išao u kupnju i na benzinsku crpku. Bio sam oprezan kao i prije, ali čini se da sam se zarazio baš tako u kupnji”, dodao je.

Ramsdale se vratio treninzima kada je Premier League dopustila klubovima da imaju treninge u manjim skupinama i da igrači pritom moraju poštivati pravila socijalnog distanciranja.

Ramsdale kaže da nema nikakvih simptoma i da je sada u izolaciji.

“Sada imam sedam dana izolacije. Nije idealno, sada kada su počeli treninzi”, kazao je.

Klubovi Premier League moraju se 28. svibnja izjasniti žele li nastaviti sezonu prekinutu u ožujku zbog pandemije koronavirusa ili je okončati i proglasiti prvaka. U medijima se kao datum nastavka sezone, ukoliko se donese takva odluka, spominje 12. lipnja.

(Hina)

Tagovi: Korona virus, premier league, vratar,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE