Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Zagrebparking instalirao aparate za plaćanje i debitnim/kreditnim karticama

Plaćanje će se moći obaviti kovanicama, ali i debitnim/kreditnim karticama (MAESTRO, MASTER, VISA, AMEX, DINERS) ...

Objavljeno 23.08.2018
Alan Srčnik

Zagrebparking je u četvrtak priopćio kako će instalirati sto suvremenih parkirališnih aparata koji omogućavaju kupovinu satne ili višesatne parkirne karte koje će se moći, uz kovanice, plaćati i debitnim/kreditnim karticama.

Zagrebparking ističe da će građani na tim aparatima od početka rujna moći, uz važeću autorizaciju, kupiti satne ili višesatne karte, komercijalne parkirne karte te plaćanje i kupovinu dnevne karte te kupnju povlaštene parkirne karte.

Plaćanje će se moći obaviti kovanicama, ali i debitnim/kreditnim karticama (MAESTRO, MASTER, VISA, AMEX, DINERS) što je novina u odnosu na dosadašnje poslovanje, čime se korisnicima pruža izbor odabira sredstva plaćanja.

Zagrebparking navodi kako je karta kupljena na novom parkirališnom aparatu elektronička, pa je odmah vidljiva u informacijskom sustavu Podružnice Zagrebparking. Stoga nije potrebno kartu isticati ispod vjetrobranskog stakla na automobilu.

Na 34 automata već se mogu kupiti satne, komercijalne i povlaštene, ali i platiti dnevne parkirališne karte. Prvi su uređaji, s prikazom na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, postavljeni u užem gradskom središtu, a do početka rujna planira ih se postaviti ukupno stotinu.

(Hina)

Tagovi: kreditne kartice, zagrebparking,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE