Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Da li Vam je novogodišnja odluka – pronaći posao? Evo ponude, evo realizacije!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

Objavljeno 09.01.2019
Alan Srčnik

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Prima namještaj d.o.o. zapošljava na 4 pozicije u Zagrebu. Traže se: Fotograf (m/ž), Grafički dizajner (m/ž), Produkt dizajner (m/ž) i Prodajni savjetnik (m/ž). Radi se o poslodavcu koji predstavlja najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji. Ako želite puno naučiti i raditi u dinamičnom okruženju, ne propustite priliku i provjerite uvjete natječaja koji su vam ‘zapeli za oko’.

Wollsdorf Components d.o.o., tvrtka u stopostotnom obiteljskom vlasništvu te jedan od vodećih europskih proizvođača,  ima 5 raspisanih natječaja za rad u poduzetničkoj zoni Jalžabet. IT – infrastruktura & support (m/ž), Djelatnik za rad u odjelu Research & Development/CAD (m/ž), Radnik u sortiranju (m/ž), samo su dio ponuđenih radnih pozicija. Provjerite ih sve na linku i pravovremeno se prijavite.

Metro Cash & Carry d.o.o. prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji te najveća prodajna linija unutar METRO AG, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava u Poreču, Puli, Rijeci, Zadru, Dubrovniku. Traži se djelatnik za poziciju: Administrator – Blagajnik (m/ž). Vaš posao na ovoj poziciji uključuje pripremanje i praćenje protoka dokumentacije vezane uz odjel dostave, a poslodavac se brine za vašu obuku, redovita primanja i ugodnu radnu okolinu. Klik na brzu prijavu.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – uspješnu privatnu polikliniku u Zagrebu, zapošljava na poziciji: Doktor – specijalist medicine rada i sporta (m/ž). Traži se kandidat sa završenim Medicinskim fakultetom, uz završenu specijalizaciju medicine rada i športa, kao i važeću licencu te potvrdu o nekažnjavanju. Služenje računalom i Internetom te engleskim jezikom za potrebe struke, obvezni su, a iskustvo rada nije uvjet za prijavu. Klik na link. 

Le Méridien Lav, Split trenutno zapošljava na 2 pozicije. Potrebiti su radnici za radna mjesta: Voditelj prodaje poslovnih prostora/Shops manager (m/ž) i Executive Pastry Chef (m/ž). Riječ je o najvećem svjetskom lancu hotela Marriott International sa portfoliom od 5.000+ hotela. Voljeli biste raditi u ugostiteljstvu u srcu Dalmacije? Provjerite uvjete natječaja na linku i aplicirajte do 31.01.

Kühne & Nagel d.o.o. u Svetoj Nedelji zapošljava na 2 pozicije: Carinski deklarant (m/ž) i Voditelj carinskog odjela (m/ž). Ovaj poslodavac pruža potpuno integrirana i inovativna logistička rješenja te pokriva sve elemente suvremenog transporta, uključujući avionski, kamionski i pomorski prijevoz tereta. S podružnicom u Rijeci ovaj poslodavac broji 120 djelatnika i pruža usluge, kako nacionalnim tako i međunarodnim strankama. Želite li biti dio ovog dinamičnog tima, provjerite obje pozicije na linku i pravovremeno se prijavite.

Dekra  zapošljavanje d.o.o. agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja, te za klijenta – vlasnika kampa s najinovativnijom ponudom smještaja, traži ambicioznu i stručnu osobu na poziciji: Direktor kampa (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a potrebno vam je petogodišnje iskustvo na odgovarajućim rukovodećim poslovima u sektoru turizma, iskustvo u marketingu i prodaji turističkih usluga te odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Više detalja doznajte klikom na link.

Welmax u Zagrebu zapošljava Koordinatora poslovanja sa znanjem poljskog jezika (m/ž). Na ovom poslu vas očekuje dinamičan posao u iskusnom timu, ugovor na neodređeno vrijeme te rad u renomiranoj tvrtki, koja ima 15 godina liderstva u prodaji u Europi. Kliknite na brzu prijavu i u svega nekoliko klikova aplicirajte na ovaj natječaj.

posao.hr za klijenta – tvrtku s dugogodišnjim iskustvom u maloprodaji asortimana za uređenje doma, zapošljava Rukovoditelja nabave (m/ž). Na ovom poslu bit ćete u konstantnoj komunikaciji s voditeljima prodajnih centara, komercijalistima, stranim dobavljačima. Također, organizirat ćete prijevoz robe i pratiti zalihe. Ako ste ‘potkovani’ s 3 do 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, ne propustite kliknuti na link. 

Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava Voditelja ekspanzije (m/ž), za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Glavne poslovne zadaće odabranog kandidata uključuju prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, pripremanje izvješća o slobodnim nekretninama ili investicijskim objektima te brojne druge. Ako imate 2 godine radnog iskustva, timski ste igrač okrenut prema postizanju ciljeva, upravo vi ste idealni kandidat. Prijavite se do 14.01. brzom prijavom.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima.

Tagovi: posao.hr,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE