Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Grmoja: „Napad na ured Mosta je napad na napredak i promjene“

Grmoja je osudio razbijanje Mostovog ureda u noći s nedjelje na ponedjeljak

Objavljeno 13.06.2018
Alan Srčnik

Na konferenciji za novinare Mosta NL u Vinkovcima prisustvovali su politički tajnik Mosta Nikola Grmoja, organizacijski tajnik Natko Felbar, potpredsjednik Županijske skupštine, Mostovac Nizar Shoukry, regionalni povjerenik Mosta Krunoslav Popović i gradski vijećnik Mosta Robert Rihtar.

Grmoja je osudio razbijanje Mostovog ureda u noći s nedjelje na ponedjeljak, rekavši da je to čin onih koji žele spriječiti promjene, napredak i istinu.

„Promjene su započele na prošlim lokalnim izborima kada je Mostov kandidat gotovo odnio pobjedu, te nakon 27 godina uzdrmao ustaljeni sistem u ovoj županiji. Došli smo u Vinkovce izraziti potporu našim kolegama, jer znamo što znači kada vas napadaju, obzirom da smo sve to i sami prošli. Ovo je treći napad, jer se neki ne mogu pomiriti s činjenicom da postoje oni koji žele promijeniti njihova pravila igre, a Most upravo to želi i u Vinkovcima je sve jači. Ljudi iz Hrvatske, a posebno iz Slavonije, sve više odlaze i to ne isključivo zbog materijalnih razloga već zato što su nezadovoljni načinom funkcioniranja ove države,“ rekao je Grmoja.

Vinkovčanin Popović osvrnuo se na upravu kluba Cibalia.

„Konačno su pale sve maske i pokazalo se njihovo pravo lice. Isključivi krivac lošeg stanja u klubu je katastrofalan rad uprave potpomognut lošom politikom gradskih čelnika. Upravljanje klubom loša je preslika upravljanja gradom, jer su i grad i klub Cibalia ekonomski i financijski prezaduženi, gradske tvrtke su sigurni gubitaši na što nam ukazuju česti rebalansi proračuna. Dopustili su devastaciju kluba. Grad svakim danom ostaje bez sve više mladih igrača, stanovnika grada koji odlaze u nove klubove i druge države. Gospodo, uništili ste svetinju grada na Bosutu, jedino po čemu se još čulo za Vinkovce izvan županije, uništili ste ono što nisu rat i politika bivše države, izgubili ste povjerenje i navijače“, rekao je Popović, zatraživši neopozivu ostavku kompletne uprave kluba na svim funkcijama u klubu.

Tagovi: grmoja, most nl,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE