Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Poželjni poslodavci traže ‘financijaše’, trgovce, programere, menadžere, prevoditelje, već i djelatnike u turizmu …

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

Objavljeno 19.12.2018
Alan Srčnik

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Pevec ima raspisan natječaj za Internog revizora (m/ž) u Zagrebu. Ako imate VSS ili ste magistar struke s Ekonomskog fakulteta, a uz to vas krasi i jednogodišnje iskustvo (poželjno u retail usmjerenoj organizaciji – maloprodaja), možda baš vas traži ovaj poslodavac. Traže se analitični, pouzdani i organizirani kandidati. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.  

Lasselsberger – Knauf d.o.o. zapošljava Djelatnika u proizvodnji (m/ž) i Radnika na održavanju (m/ž) u Đurđevcu. Riječ je o poslodavcu koji proizvodi gotove žbuke, mortove, ljepila, estrih i slične materijale s međunarodnim iskustvom. Osim četiri tvornice u Mađarskoj, postoje i dvije tvornice u Hrvatskoj. Zanima vas rad u ovom dinamičnom okruženju? Provjerite oba natječaja na linku, odaberite željenu poziciju i prijavite se do 10.01.2019.

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga i moderna je institucija izgrađena na polustoljetnom iskustvu. Trenutno proširuje svoj mnogobrojni tim i zapošljava Višeg specijalista za tehnologiju (m/ž) u Zagrebu. Vaši poslovni zadaci na ovoj poziciji uključuju aktivno sudjelovanje u razvoju novih projekata, usluga i servisa, analiziranje i optimiziranje postojećih procesa, proizvoda i usluga i brojne druge zadatke. Provjerite natječaj na linku. Sretno.

Metro Cash & Carry d.o.o. ima široku lepezu raspisanih natječaja. Čak 12 pozicija vas očekuje klikom na link. Od Zamjenika voditelja odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž),  Voditelja svježih odjela (m/ž), do Radnika na odjelu prijema robe. Sretno s prijavama.

Star Turist d.o.o. zapošljava na 8 pozicija u Karlovcu. Traža se Glavni kuhar (m/ž), Konobar (m/ž), Recepcioner (m/ž) i brojni drugi djelatnici.Florian&Godler Hotel **** novoizgrađeni je hotel u centru grada Karlovca s otvorenjem u proljeće 2019. Provjerite sve pozicije i prijavite se do 27.12. Vrijeme curi…

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, dodatno proširuje tim i zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) u Velikoj Gorici. Na ovom poslu vas očekuje primanje kupaca i prezentacija asortimana,  provođenje prodajnog razgovara uz prodajno savjetovanje, davanje rješenja kupcu i ostali poslovi po potrebi u salonu. Aplicirajte na ovaj natječaj do 31.12. klikom na brzu prijavu.

Falkensteiner Hotel & Residences grupacija s više od 30 luksuznih hotela diljem Europe, dodatno zapošljava. Traže se: Voditelj kampa (m/ž), Voditelj prodaje kampa (m/ž). Ukoliko vas zanima rad u dinamičnom i naprednom radnom okruženje, s ‘morem’ prilika, ovo je šansa. Kliknite i prijavite se. Mjesto rada: Zadar.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. zapošljava Prevoditelja/Prevoditeljicu za njemački jezik. Ukoliko raspolažete odličnim znanjem njemačkog jezika u govoru i pismu, zasigurno ćete u ovom društvu pronaći idealno okruženje za daljnji razvoj svojih potencijala. Ako uz to dobro poznajete rad na računalu (MS Office) i imate radno iskustvo u odvjetništvu, vi ste zasigurno idealni kandidat. Aplicirajte putem brze prijave. Sretno.

MT Mobile Ticketing j.d.o.o. ima raspisan natječaj za iOS programerku/progamera za rad u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje razvoj nativne iOS aplikacije koristeći Xcode, Objective C i/ili Swift te REST API za komunikaciju sa serverom. Ako vam do sada pročitano nije tek gomila nepoznanica nastavite čitati…Trebate i znanje engleskog jezika, spremnost na timski rad te godinu dana radnog iskustva. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se klikom na link.

Manpower za klijenta zapošljava Logistic Managera (m/ž) u Rijeci. Planiranje i koordiniranje ruta za transport na domaćim i internacionalnim cestama, bit će vaša svakodnevica na ovom poslu. Traži se dobro organizirana osoba, koja fluentno govori engleski i koja savršeno funkcionira ‘pod deadlineovima’. Vidite se na ovoj poziciji. Aplicirajte, kliknite na link. Sretno.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima.

Tagovi: posao.hr,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE