Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Justice

Uhitili ga zbog fizičkog napada pa otkrili da uzgaja marihuanu

Pronađeno i od osumnjičenog oduzeto 55 zasađenih stabljika droge marihuana, visine od 7 do 140 centimetara

Objavljeno 08.06.2020
Ivona Amidžić

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje tjelesne ozljede na štetu 69-godišnjaka i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 6. lipnja oko 7.30 sati u mjestu Badanj, zbog narušenih međusobnih odnosa, verbalno, a potom i tjelesno napao oštećenog i tom prilikom ga lakše ozlijedio.

Tijekom kriminalističkog istraživanja u tom mjestu je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto 55 zasađenih stabljika droge marihuana, visine od 7 do 140 centimetara, koje je osumnjičeni neovlašteno proizvodio, a prilikom pretrage stana u Šibeniku, gdje osumnjičeni prebiva, isti je policijskim službenicima dragovoljno predao 25 grama neto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu, koju je neovlašteno posjedovao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

foto: pixabay

Tagovi: drniš, droga, fizički napad, marihuana, uhićen,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE