Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Uskok ispitao glavnog urednika Nacionala

Jelinić: Uskoku nisam odao izvor Tolušićevih fotomontaža

Objavljeno 25.01.2019
Lucija Tokić

Glavni urednik Nacionala Berislav Jelinić jučer je ispitan u sjedištu Uskoka nakon što je njegov tjednik objavio sporne fotografije ministra Tomislava Tolušića, a novinarima je izjavio da istražiteljima nije otkrio izvor objavljenih fotomontaža.

Jelenić je nakon ispitivanja u tužiteljstvu kazao da je poziv na razgovor očekivao nakon objavljenog teksta i fotografija, a potvrdno je odgovorio na pitanje jesu li ga tražili da otkrije izvor, ističući da to nije učinio.

“Predočeno mi je što ih interesira, ja sam rekao u ovom trenutku što sam mogao reći. Većina toga piše u novini i javno se komunicira, a detalje iskaza nije mi dopušteno otkrivati “, kazao je Jelinić.

Dodao je i da nije rekao ništa što ne piše u Nacionalu koji je ovoga tjedna objavio naslovnicu s fotografijama i članak pod naslovom “Kurva i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića” čime se navodno htjelo politički uništiti potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede.

Ravnateljstvo policije u srijedu je potvrdilo da je “u kontaktu” s Tolušićem, a o pokušaju diskreditacije ministra i potpredsjednika Vlade informacije je počelo prikupljati i Državno odvjetništvo koje na tom slučaju, kako se neslužbeno doznaje, surađuje i s Tolušićem te nadležnim institucijama, među kojima i SOA-om.

(Hina)

foto: YouTube (sreenshot)

Tagovi: Berislav Jelinić, fotografije, nacional, tomislav tolušić,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE