Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Video

Video: Striptizeta nalik Melaniji Trump pleše u Ovalnom uredu

"Kako to može biti prihvatljivo, napisala je na Twitteru Stephanie Grisham, glasnogovornica Melanije Trump i pozvala na bojkot spota

Objavljeno 17.10.2018
Alan Srčnik

Reper T.I. uvrijedio je Kanyea Westa i prvu američku damu Melaniu Trump u videospotu, u kojem žena nalik njoj izvodi striptiz u Ovalnom uredu Bijele kuće.

“Kako to može biti prihvatljivo, napisala je na Twitteru Stephanie Grisham, glasnogovornica Melanije Trump i pozvala na bojkot spota.

“#Odvratno#bojkotirajteT.I”, napisala je.

Međutim, videospot je objavljen u petak kada ga je reper postavio na svome računu Twitter, a odgledalo ga je dosad 8,5 milijun ljudi.

T.I. se u spotu pojavljuje kao pripadnik sigurnosti i promatra kako Donald Trump napušta Bijelu kuću helikopterom, a zatim se u Ovalnom uredu nalazi sa ženom nalik Melaniji Trump. Žena je odjevena samo u sako kakav je u lipnju nosila Melania Trump s natpisom na leđima “I really don’t care, do u?” (Baš me briga, a tebe?)

Žena u spotu zatim skida svoj sako i gola sjeda za radni stol predsjednika za kojem je već T.I.  te zajedno razbijaju sve po Bijeloj kući.

Spotom je reper želio promovirati svoj novim album “Dime Trap”, ali također i obračunati se s drugim reperom i bivšim prijateljem, Kanyem Westom pa se koristio medijski jako popularnom snimkom susreta Trumpa i Westa u Bijeloj kući.

“Dragi 45”, napisao je T.I na adresu 45. predsjednika Sjedinjenih Država u uvodu svog ‘tvita’ “Ja nisam  Kanye”.

Dan ranije, 38-godišnji T.I. osudio je Kanyea Westa s kojim je pjevao na koncertu napisavši “sramim se što sam uopće surađivao s njim”.

(Hina)

Foto: EPA/SHAWN THEW

Video: Youtube (screenshot)

Tagovi: kanye west, melania trump, T.I.,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE