Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Jakna Melanije Trump s natpisom “Doista me nije briga” potaknula kritike

Nije šala. Melania Trump je nosila jaknu s porukom 'Doista me nije briga, a vas?' idući u prihvatne centre za djecu

Objavljeno 22.06.2018
Alan Srčnik

Jakna koju je u četvrtak nosila američka prva dama Melania Trump za posjeta prihvatnom centru za djecu na granici s Meksikom, u jeku polemike o migrantskoj politici njezina supruga, potaknula je brojne reakcije, pa i oštre kritike.

Melania Trump je na ulasku u zrakoplov kojim je letjela u McAllen, u Teksasu, bila u smećkastoj jakni marke Zara, piše Daily Mail, s porukom ispisanom na leđima: “Doista me nije briga, a vas?”

Prva dama nakon dolaska nije više bila u toj jakni, ali društvene mreže su se već bile ‘zapalile’.

“Nije šala. Melania Trump je nosila jaknu s porukom ‘Doista me nije briga, a vas?’ idući u prihvatne centre za djecu. Nemam riječi”, objavio je na Twitteru Zac Petkanas, član demokratske stranke.

Na Twitteru su zaredala pitanja i najrazličitija tumačenja, a neki su se pitali je li riječ o poruci upućenoj javnosti ili … njezinu suprugu.

Glasnogovornica Prve dame Stephanie Grisham rekla je pak da “nije bilo skrivene poruke”.

“To je samo jakna (…) Nakon važnog posjeta Teksasu danas, nadam se da se glasila neće usredotočiti na njezinu odjeću”, rekla je.

Supruga američkog predsjednika došla je u četvrtak na granicu s Meksikom, u nenajavljen posjet djeci bez osobnih isprava dok je dio javnosti silno potresen politikom razdvajanja obitelji ilegalnih migranata.

Trump je naposlijetku učinio zaokret i potpisao izvršnu uredbu po kojoj se obitelji ilegalnih migranata više neće razdvajati.

 

(Hina)

Tagovi: melania trump,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE